Notificació

Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Gestionar la configuració d'una organització

Els propietaris d'organitzacions poden afegir o suprimir organitzacions, o bé canviar-ne el nom. També poden moure publicacions entre organitzacions diferents, sempre que siguin seves. En cas que vulgueu modificar qualsevol altra opció de configuració, utilitzeu aquest formulari per posar-vos en contacte amb l'equip d'assistència de Google.

Consell: els usuaris de Google Notícies no podran veure el nom de l'organització.

Afegir una organització nova

Com a propietari, podeu crear una organització i incloure'n el nom.

1. A l'ordinador, aneu al Centre d'editors.
  2. A "Més opcions", feu clic a Gestiona la teva publicació i organització i, a continuació, Gestiona les organitzacions de les quals formes part.
  3. Feu clic a Organització nova.
  4. Introduïu el nom de l'organització.
  5. Feu clic a Afegeix .

Suprimir una organització existent

Per suprimir una organització, primer heu de suprimir-ne les publicacions i els comptes d'editor.

Obteniu més informació sobre com podeu suprimir una publicació i un compte d'editor.

Per suprimir permanentment la informació i el contingut del Centre d'editors de Google Notícies i de l'aplicació Google Notícies, feu clic a Suprimeix a l'organització pertinent.

Moure una publicació a una altra organització

Com a propietari d'una organització, podeu moure una publicació a una altra de les vostres organitzacions. Per moure una publicació entre organitzacions, l'estat de Google Notícies ha de ser "Esborrany".

1. A l'ordinador, aneu al Centre d'editors.
  2. A la part superior dreta, feu clic al menú Publicació i, a continuació, configuració de la publicació .
  3. A "Accions", feu clic a Mou la publicació.
  4. A la finestra emergent, seleccioneu l'organització a la qual voleu transferir la publicació.
  5. Feu clic a Mou.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda