Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Administrer delene dine

Du kan administrere delene i publikasjonen din i Google Nyheter.

Endre rekkefølgen på eksisterende deler

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Velg Google Nyheter og så Rediger.
  4. I navigasjonsmenyen klikker du på Innstillinger for innhold.
  5. Naviger til delen du vil endre rekkefølgen på.
  6. Klikk på Meny Menu.
  7. Dra delen dit du vil ha den.

Rediger delene dine

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Velg Google Nyheter og så Rediger.
  4. I navigasjonsmenyen klikker du på Innstillinger for innhold.
  5. Gå til delen du vil redigere, og klikk på Mer Mer og så Rediger.
  6. Gjør endringene dine i forgrunnsvinduet.
  7. For å lagre endringene dine, klikk på Bruk.

Slett delene dine

Viktig: Dette sletter delen fra utgaven din permanent.

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Velg Google Nyheter og så Rediger.
  4. I navigasjonsmenyen klikker du på Innstillinger for innhold.
  5. Gå til delen du vil slette, og klikk på Mer Mer og så Slett.
  6. For å bekrefte valget, klikk på Slett i forgrunnsvinduet.

Administrer artiklene dine

Følg denne fremgangsmåten for å se den fullstendige listen over artikler som er tilgjengelige i hver del:

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Velg Google Nyheter og så Rediger.
  4. I navigasjonsmenyen klikker du på Innstillinger for innhold.
  5. Klikk på Artikler i den relevante delen.
  6. Under delen finner du et sett med artikler.