Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Gestionar les seccions

Podeu gestionar les seccions de la vostra publicació a Google Notícies.

Reordenar les seccions existents

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. Navegueu fins a la secció que voleu reordenar.
  6. Feu clic a Menú Menu.
  7. Arrossegueu la secció allà on la vulgueu.

Editar les seccions

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. Navegueu fins a la secció que vulgueu editar i feu clic a "Més" More i, a continuació, Edita.
  6. A la finestra emergent, feu les modificacions que vulgueu.
  7. Per desar les modificacions, feu clic a Aplica.

Suprimir les seccions

Important: aquesta acció suprimirà permanentment una secció de la vostra edició.

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. Navegueu fins a la secció que vulgueu suprimir i feu clic a Més More i, a continuació, Suprimeix.
  6. Per confirmar la selecció, feu clic a Suprimeix a la finestra emergent.

Gestionar articles

Per consultar la llista completa dels articles que actualment estan disponibles en cada secció, seguiu aquests passos:

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. A la secció corresponent, feu clic a Articles.
  6. Allà hi trobareu un conjunt d'articles disponible.