De impact van Google Nieuws meten

Je kunt de prestaties van je content bijhouden op basis van hoe je content wordt weergegeven in Google Nieuws.

Je verkeer meten

Zoek de HTTP-verwijzing als je het verkeer van Google Nieuws wilt onderscheiden van de rest van je verkeer.

Lezers met de verwijzende URL's news.google.com of news.url.google.com komen via hun Google Nieuws-app of browser.

Je kunt de analysegegevens van je eigen pagina gebruiken om je standaard HTML- en AMP-artikelen (Accelerated Mobile Pages) verder te analyseren.

Tip: Bekijk de prestatierapporten in de Search Console voor meer informatie over hoe je site presteert op Google Nieuws-platforms.