Vi meddelade nyligen en uppdatering av publikationssidor. Du hittar mer information här.

Skapa ett anpassat flödesavsnitt

På Google Nyheter samlas innehåll utifrån läsarnas intressen och läsbeteende. Utgivare kan ta med detta innehåll i ett anpassat flödesavsnitt.

Så här skapar du ett eget flödesavsnitt:

1. Öppna Utgivarcenter.
  2. Välj din publikation.
  3. Klicka på Google Nyheter.
  4. Klicka på Redigera efter den första konfigureringen.
  5. Klicka på Innehållsinställningar i navigeringsmenyn följt av Nytt avsnitt.
  6. Välj Anpassat flöde i rullgardinsmenyn.
  7. Lägg till avsnittets namn under Avsnittets namn.
  8. Definiera vem som ska ha visningsbehörighet till de olika avsnitten genom att välja åtkomstnivå under Visningsåtkomst.
    • Alla tillgängliga alternativ visas i rullgardinsmenyn.

Obs! Lägg till det anpassade flödesavsnittet i publikationen genom att klicka på Lägg till.

Läs mer om åtkomstgrupper.