Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Opprett en feeddel med personlig preg

Google Nyheter samler innhold basert på lesernes interesser og leseatferd. Utgivere kan inkludere dette innholdet i feeddelen med personlig preg.

Slik oppretter du din egen feeddel:

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Klikk på Google Nyheter.
  4. Klikk på Endre etter den første konfigureringen.
  5. I navigasjonsmenyen klikker du på Innholdsinnstillinger og så Ny del.
  6. Velg Feed med personlig preg fra rullegardinmenyen.
  7. Under «Deltittel» legger du til navnet på delen.
  8. Under «Lesetilgang» velger du hvilket tilgangsnivå som skal gjelde for hver del.
    • Rullegardinmenyen viser alle de tilgjengelige alternativene.

Tips: Klikk på Legg til for å legge til feeddelen med personlig preg i publikasjonen.

Finn ut mer om tilgangsgrupper.