Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Räätälöidyn fiidiosion luominen

Google Uutiset kerää sisältöä käyttäjien kiinnostuksen kohteiden ja lukemiskäyttäytymisen perusteella. Julkaisijat voivat lisätä tämän sisällön räätälöityyn fiidiosioon.

Näin voit luoda oman fiidiosion:

1. Avaa Julkaisijakeskus.
  2. Valitse julkaisu.
  3. Valitse Google Uutiset.
  4. Valitse käyttöönoton jälkeen Muokkaa.
  5. Valitse navigointivalikosta Sisältöasetukset ja sitten Uusi osio.
  6. Valitse avattavasta valikosta Personoitu fiidi.
  7. Lisää Osion nimi ‑kohtaan osion nimi.
  8. Valitse Katseluoikeus-kohdasta pääsyoikeustaso, joka määrittää, ketkä voivat löytää osiot.
    • Näet kaikki vaihtoehdot avattavassa valikossa.

Vinkki: Voit lisätä julkaisuun personoidun fiidiosion valitsemalla Lisää.

Lue lisää pääsyoikeusryhmistä.