Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Opret en tilpasset feedsektion

Google Nyheder indsamler indhold baseret på læsernes interesser og læsevaner. Udgiverne kan medtage dette indhold i deres tilpassede feedsektion.

Sådan opretter du din egen feedsektion:

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder.
  4. Klik på Rediger efter den indledende konfiguration.
  5. I navigationsmenuen skal du klikke på Indstillinger for indhold og derefter Ny sektion.
  6. Vælg Tilpasset feed i rullemenuen.
  7. Tilføj sektionens navn under "Titel på sektion".
  8. Vælg adgangsniveauet under "Visningsadgang" for at definere, hvem der kan se de enkelte sektioner.
    • Alle tilgængelige valgmuligheder vises i rullemenuen.

Tip! Hvis du vil føje den tilpassede feedsektion til din udgivelse, skal du klikke på Tilføj.

Få flere oplysninger om adgangsgrupper.