Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Crear una secció de feeds personalitzats

Google Notícies recull contingut basat en els interessos i el comportament de lectura dels lectors. Els editors poden incloure aquest contingut a la secció de feeds personalitzats.

Per crear la vostra pròpia secció de feeds, seguiu aquests passos:

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies.
  4. Després de la configuració inicial, feu clic a Edita.
  5. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut i, a continuació, Secció nova.
  6. Al menú desplegable, seleccioneu Feed personalitzat.
  7. A "Títol de secció", afegiu el nom de la secció.
  8. A "Accés de visualització", seleccioneu el nivell d'accés per definir qui pot trobar cada secció.
    • Al menú desplegable es mostren totes les opcions disponibles.

Consell: per afegir la secció de feeds personalitzats a la publicació, feu clic a Afegeix.

Obteniu més informació sobre els grups d'accés.