Opret et kontrolpanel til udgivelsesanalyser i Google Nyheder

Du kan se data om, hvordan din udgivelse klarer sig, i kontrolpanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder

Vigtigt! Du kan kun få adgang til dette værktøj, hvis du har konfigureret Analytics for din udgivelse i Google Nyheder.

Opret dit kontrolpanel

1. Log ind på din Analytics-konto.

2. Importér kontrolpanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder.

3. Vælg visningen "Analytics".

4. Klik på Opret for at åbne dit nye kontrolpanel.

Se dit kontrolpanel

1. Log ind på din Analytics-konto.

2. Vælg visningen "Analytics".

3. Klik på menuen Menu efterfulgt af Kontrolpaneler efterfulgt af Privat.

Som standard viser kontrolpanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder dine data ved hjælp af widgets:

• Brugere efter enhed: Et cirkeldiagram, der sammenligner andelen af læsere, der bruger mobilenheder, med andelen af læsere, der bruger en computer.

• Brugere og nye brugere: En graf, der viser, hvor mange brugere der ser din udgivelse hver dag, og hvor mange nye brugere du tiltrækker.

• Aktuelle brugere: En Analytics-visning i realtid, der fortæller dig, hvor mange aktive brugere der læser din udgivelse i realtid.

• Brugere efter land: En geografisk oversigt over dine brugere grupperet efter land.

• Mest sete artikler: En tabel over de ti artikler i din udgivelser, som er blevet vist flest gange. Den viser også antallet af brugere og skærmvisninger for hver artikel.

• Mest viste sektioner: En tabel med de ti sektioner, der er blevet vist mest i din udgivelse. Den viser også antallet af brugere og skærmvisninger for hver sektion. Du kan bruge dette til at få et hurtigt overblik over, hvordan brugerne browser gennem din udgivelse, og hvilke sektioner de kigger igennem for at finde artikler, de vil læse.