Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Indhold, der skal forhindres i at blive vist i Google Nyheder

Google Nyheder har til formål at give adgang til originalt journalistisk indhold. Med henblik på at opnå dette mål skal udgivere i Google Nyheder blokere visse typer indhold. Ved andre typer indhold anbefaler vi, at udgiverne blokerer det.

Overvej at blokere i forbindelse med genudgivet indhold

Genudgivelse af indhold er, når en udgiver har fået tilladelse af en anden udgiver eller forfatter til at genudgive et originalt stykke indhold som f.eks. materiale, der er syndikeret fra nyhedsbureauer, i samarbejde med andre publikationer eller fra det offentlige domæne.

Udgivere, der giver andre mulighed for at genudgive indhold, kan være med til at sikre, at deres oprindelige versioner klarer sig bedre i Google Nyheder ved at bede genudgivere om at blokere deres indhold, så det ikke kan indekseres. Få flere oplysninger om, hvordan du undgår dublering af syndikeringspartnere.

Google Nyheder opfordrer også genudgivere til proaktivt at overveje at blokere dette indhold, så vi bedre kan identificere det oprindelige indhold og kreditere det korrekt. Se, hvordan du blokerer adgang til indhold på dit website.

I nogle tilfælde kan genudgivelse udgøre en krænkelse af ophavsretten. Udgivere, der mener, at en anden udgiver krænker deres ophavsret, kan indgive en retslig anmodning om at fjerne denne slags materiale fra Google Nyheder. Få flere oplysninger om ophavsret.

Blokeret kopieret indhold

Kopieret indhold forekommer, når en anden person tager væsentligt materiale fra et andet website uden udtrykkeligt at have fået tilladelse til det. Denne proces er typisk automatiseret. Få flere oplysninger om kopieret indhold.

Scraping omfatter også genbrug af originalt indhold med synonymer eller erstatninger af ord, der gengiver det originale materiale. Udgivere skal blokere indhold, der kopierer et helt eller næsten et helt stykke originalt indhold uden at tilbyde nogen væsentlig eller åbenlys merværdi. Se, hvordan du blokerer adgang til indhold på dit website.

Bloker betalte og unaturlige links

Udgivere skal blokere links, der er blevet solgt til rangeringsformål, eller som på anden måde overtræder vores retningslinjer for linkspam. Udgivere skal også blokere links i indhold, der kan være syndikeret til genudgivelse i stor målestok, hvor det primære formål er at oprette links. Få flere oplysninger om links i forbindelse med omfattende artikelkampagner.