We hebben onlangs een update aangekondigd voor de publicatiepagina's. Je leest hier meer informatie.

Je publicatie verwijderen

Belangrijk: Als je een publicatie ongedaan wilt maken of verwijderen, moet je gebruikerstoestemming ingesteld zijn als Eigenaar.

Je publicatie in Google Nieuws ongedaan maken

Als je een publicatie ongedaan maakt, is deze niet meer beschikbaar in de bibliotheken van gebruikers of doorbladerbaar in Google Nieuws. Nadat je de publicatie ongedaan hebt gemaakt, wordt deze binnen 24 uur uit bibliotheken van Google Nieuws verwijderd.

Je publicatie ongedaan maken:

1. Open het Uitgeverscentrum.
  2. Selecteer de publicatie die je ongedaan wilt maken op Google Nieuws.
  3. Selecteer Google Nieuws.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Klik op het tabblad Controleren en publiceren.
  6. Klik in het gedeelte Publicatiestatus voor Google Nieuws op Publicatie ongedaan maken.
    • Je ontvangt een bevestigingsbericht.
  7. Als je de publicatie ongedaan wilt maken, klik je in het bevestigingsvenster op Publicatie ongedaan maken.

Tip: Als je je publicatie ongedaan maakt, blijft deze in het Uitgeverscentrum beschikbaar als concept. Je kunt je versie op elk gewenst moment opnieuw publiceren

Je publicatie verwijderen

Als je een publicatie verwijdert, wordt deze verwijderd uit het Uitgeverscentrum.

Je publicatie verwijderen:

1. Ga op je computer naar Uitgeverscentrum.
  2. Selecteer de publicatie die je wilt verwijderen.
  3. Klik rechtsboven op het Publicatiemenu en dan de instellingen van de publicatie .
  4. Klik onder Acties op Publicatie verwijderen.
  5. Klik in het pop-upvenster op Ja, ik wil deze publicatie verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen.

Tip: De content van je publicatie kan nog steeds verschijnen in Google Nieuws. Meer informatie over het verwijderen van content uit Google Nieuws.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.