Notificació

Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Suprimir una publicació

Important: per anul·lar una publicació o suprimir-la, el vostre permís d'usuari ha de ser "Propietari".

Anul·lar una publicació a Google Notícies

Anul·lar una publicació significa que ja no està disponible a les biblioteques dels usuaris ni s'hi pot navegar a Google Notícies. Un cop anul·lada, la publicació se suprimeix de les biblioteques de Google Notícies en un termini de 24 hores.

Per anul·lar la publicació:

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació que vulgueu anul·lar a Google Notícies.
  3. Seleccioneu Google Notícies.
  4. Feu clic a Edita.
  5. Feu clic a la pestanya Revisa i publica.
  6. A la secció "Estat de publicació a l'aplicació Google Notícies", feu clic a Anul·la la publicació.
    • Rebreu un missatge de confirmació.
  7. Per anul·lar la publicació, feu clic a Anul·la la publicació a la finestra de confirmació.

Consell: en anul·lar-la, la publicació romandrà disponible al Centre d'editors com a esborrany. Podeu tornar a publicar l'edició en qualsevol moment.

Suprimir una publicació

Quan suprimiu una publicació, se suprimeix del Centre d'editors.

Per suprimir una publicació:

1. A l'ordinador, aneu al Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació que voleu suprimir.
  3. A la part superior dreta, feu clic al menú Publicació i, a continuació, la configuració de la publicació .
  4. A "Accions", feu clic a Suprimeix la publicació.
  5. A la finestra emergent, feu clic a "Sí, vull suprimir la publicació".
  6. Feu clic a Suprimeix.

Consell: és possible que el contingut de la publicació es continuï mostrant a Google Notícies. Com es pot suprimir contingut de Google Notícies?

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda