Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Sijoitus Google Uutisissa

Periaatteessa sisällön lähettäminen syötteiden tai julkaisijakeskuksen sisältötunnisteiden kautta ei pitäisi vaikuttaa sivustosi sijoitukseen hakukoneissa. AdSenseen tai muuhun mainostusohjelmaan osallistumisella ei ole vaikutusta sivustosi sijoitukseen Google Uutisissa tai missään muussa Googlen hakukoneessa.

Google Uutisten tarkoitus on tukea omaperäistä journalismia ja esitellä käyttäjille erilaisia näkökulmia. Se ei hyväksy maksuja sivuston haussa näkymisen tai sijoituksen parantamiseksi.

Sijoitus Google Uutisissa määritetään algoritmeilla näiden tekijöiden perusteella:

• Sisällön osuvuus
  • Merkittävyys
  • Luotettavuus
  • Tuoreus
  • Sijainti
  • Kieli

Sijainti Sinulle-välilehdellä määritetään näiden tekijöiden perusteella:

• Mielenkiinnon kohteet
  • Käytettävyys
  • Aiheiden tai julkaisijoiden käyttäjäasetukset

Lue, kuinka Google Uutisten jutut valitaan ja kuinka voit nähdä haluamiasi juttuja Google Uutisissa.

Voit parantaa sivustosi sijoitusta tekemällä siitä Googleen hyvin sopivan. Lue, kuinka Google määrittää sivujen sijoituksen Haussa.

Autamme mielellämme Google Uutisiin liittyvissä teknisissä ongelmissa, mutta emme voi antaa paljoa palautetta sijoituksista. Kiitos ymmärryksestäsi.