Politikker for Google Nyheder

Vores indholds- og adfærdspolitikker er med til at sikre en positiv oplevelse for vores brugere og udgivere. Indhold skal følge de bedste fremgangsmåder for artikelsider for at være kvalificeret til at blive vist i Google Nyheder eller på nyhedsplatforme og må ikke overtræder Google Søgnings overordnede politikker, spampolitikkerne for Google Søgning eller disse politikker for søgefunktioner:

• Farligt indhold
  • Vildledningsteknikker
  • Chikanerende indhold
  • Hadefuldt indhold
  • Manipulerede medier
  • Medicinsk indhold
  • Eksplicit seksuelt indhold
  • Voldeligt ekstremistisk indhold
  • Voldeligt og blodigt indhold
  • Vulgært sprog og ukvemsord

Google Nyheder har også disse funktionsspecifikke politikker:

Annoncer og sponseret indhold

Annoncering og anden betalt promovering på dine sider må ikke fylde mere end dit indhold. Vi tillader ikke indhold, der skjuler sponseret indhold eller fremstiller det som uafhængigt, redaktionelt indhold. Sponsorater, herunder, men ikke begrænset til, ejerskab eller den tilknyttede virksomheds involvering, betalinger eller materielle støtte, skal fremgå tydeligt for læserne. I forbindelse med sponseret indhold må fokus ikke være på sponsoren, medmindre forretningsforholdet er tydeligt beskrevet.

Tip! Udgivere bør være opmærksomme på den nye politik vedrørende misbrug af websites' omdømme, som træder i kraft den 5. maj 2024. Få flere oplysninger her.

Vildledende indhold

Vi tillader ikke forhåndsvisning af indhold, der vildleder brugerne til at interagere med indholdet ved at love oplysninger, der ikke indgår i det underliggende indhold.

Gennemsigtighed

Besøgende på dit website vil gerne kunne stole på og være bekendt med, hvem der skriver og udgiver det indhold, de læser. Derfor skal nyhedskilder på Google angive:

• Tydelige datoer og bylines
  • Oplysninger om forfatterne, udgivelsen og udgiveren
  • Oplysninger om virksomheden eller netværket bag indholdet
  • Kontaktoplysninger

Få flere oplysninger om vores gennemsigtighedspolitik for Google Nyheder.

Hvis vi finder indhold eller adfærd, der overtræder disse politikker, kan vi fjerne indholdet fra vores nyhedsplatforme. Gentagne eller grove overtrædelser kan medføre, at et website ikke længere er kvalificeret til at blive vist på vores nyhedsplatforme.

Vi kan gøre undtagelser fra politikkerne på baggrund af kunstneriske, uddannelsesmæssige, historiske, dokumentariske eller videnskabelige hensyn, eller hvor der er andre væsentlige fordele for offentligheden.

Tip! Disse politikker gælder kun for nyhedsplatforme. Indhold, der ikke er kvalificeret til nyhedsplatforme, kan fortsat blive vist andre steder i Søgning, så længe indholdet og adfærden overholder alle relevante politikker.

Find manuelle handlinger rettet mod dit nyhedswebsite

Hvis dit website overtræder indholdspolitikkerne for Google Nyheder, kan du muligvis finde manuelle handlinger mod dit website på din Search Console-konto under "Sikkerhed og manuelle handlinger".

Få flere oplysninger om de forskellige typer overtrædelser, og hvordan du afhjælper dem.