Hjælp Google Nyheder med at finde dit webcrawlede indhold

Vi bruger automatiserede systemer til at sammensætte vores nyhedsindeks. Vi bestræber os på at vise så meget af dit indhold som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at hver enkelt artikel udgives, eller at den får en bestemt rangering. Vores algoritmer for Nyheder bruger forskellige signaler til at vise nyttigt og relevant nyhedsindhold.

Tjek, om dine artikler er kvalificerede til Google Nyheder

Udgivere behøver ikke at indsende deres website for at kvalificere sig til at vise indhold på Google Nyheders platforme. Google opdager algoritmisk nyhedsindhold via søgeteknologier. Udgivere skal dog overholde vores indholdspolitikker for at blive vist på Google Nyheders platforme.

Vigtigt! Hvis du vil bekræfte, at indhold fra dit domæne indekseres af Google, kan du bruge site-operatoren "site:ditwebsite.com". Uden operatoren vises indhold fra dit domæne muligvis ikke, hvis vi har lignende, men mere relevant indhold.

Tjek, at Google kan crawle og indeksere dit website

Vigtigt! Hvis dine artikler vises med et andet udgivelsesnavn eller linker til et andet websitedomæne, kan vi muligvis ikke crawle dit indhold. Dette problem kan skyldes, at vi har forældede oplysninger i vores system. Du kan løse problemet ved at opdatere de generelle oplysninger om dit website og indholdet i Publisher Center.

Du kan tjekke en bestemt webadresse ved hjælp af værktøjet til undersøgelse af webadresser i Search Console. Værktøjet viser, hvordan Googles crawlere ser din side, og hvorfor vores systemer kan have problemer med at indeksere dit indhold.

Tjek hele dit website med statusrapporten over indeksdækning. Få flere oplysninger i Hjælp til Search Console.

Hvis du bruger et sitemap til Google Nyheder, kan du hjælpe vores crawler med at finde dit indhold hurtigere og løse problemer. Sitemaps til Google Nyheder er ikke det samme som sitemaps til Google Søgning. Få flere oplysninger om sitemaps til Google Nyheder.

Du kan øge chancerne for at få dine artikler vist i Google Nyheder-appen og på websitet ved at læse om vores optimale løsninger for webcrawlet indhold her.

Tip! Hvis du driver et website på flere sprog, skal du ikke automatisk omdirigere besøgende på websitet til forskellige sprogversioner. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer websites med flere regioner og sprog.