Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Lukija- ja käyttötietojen vieminen

Voit viedä lahjoittaja‑ tai tilaajadataa ja uutiskirjeen tilaamisen tai lukijoiden rekisteröitymisen tietoja suoraan Julkaisijakeskuksesta.

Tärkeää: Kun valitset Google Drive ‑kansion vietävälle tiedostolle, älä avaa kansiota. Valitse sen sijaan kansio, klikkaa sen nimeä ja klikkaa sitten Lisää.

Tilaajien tai lahjoittajien ltietojen vieminen

Voit viedä jäsenlahjoitusten, tilausdatan ja sähköpostiosoitteiden CSV-tiedostoja ja Google Sheetsejä.

Seuraavat välilehdet sisältyvät jäsentietojen vientiin:

• Jäsenet
  • Ostotilaukset
  • Tilaukset tai lahjoitukset

Jäsentietojen vieminen:

1. Siirry julkaisuun Julkaisijakeskuksessa.
  2. Valitse Reader Revenue Manager.
  3. Valitse Valikko-kohdasta Jäsenet.
  4. Valitse siirrettävät tilit.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Vie jäsenet.
  6. Valitse Google Drive ‑tiedosto, jonne haluat tallentaa viedyn tiedoston.
    • Voit luoda uuden Google Drive ‑kansion vientejäsi varten.
  7. Valitse Lisää.
  8. Löydät tiedostot avaamalla valitsemasi Google Drive ‑kansion.

Käyttötietojen vieminen

Seuraavat välilehdet sisältyvät käyttötietojen vientiin:

• Yhteensä
  • Päivittäiset aktiiviset jäsenet
  • Päivittäiset uudet jäsenet
  • Päivittäiset peruutukset

Voit viedä Google Sheet ‑taulukkoon dataa, esimerkiksi tulojen, jäsenten, peruutusten sekä uusien jäsenten ja tilaajien päivittäiset luvut.

Käyttötietojen vieminen:

1. Siirry julkaisuun Julkaisijakeskuksessa.
  2. Valitse Reader Revenue Manager.
  3. Valitse Valikko-kohdasta Toiminta.
  4. Valitse ajanjakso, jolta haluat viedä dataa.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Vie.
  6. Valitse Google Drive ‑kansio, jonne haluat tallentaa viedyn tiedoston.
    • Voit luoda uuden Google Drive ‑kansion vientejäsi varten.
  7. Valitse Lisää.
  8. Löydät tiedostot avaamalla valitsemasi Google Drive ‑kansion.

Vinkki: Tiedoston viemisen jälkeen et voi käyttää sitä suoraan Julkaisijakeskuksesta. Viety tiedosto löytyy sen kansiosta Google Drivessä.

Uutiskirjeen tai rekisteröitymisen datan vieminen

Voit viedä uutiskirjeen tilanneiden tai rekisteröityneiden käyttäjien sähköpostiosoitteiden CSV-tiedostoja ja Google Sheetsejä. Tämän datan voi ladata jäsenten hallinnoija ‑työkaluun.

Tärkeää: Tilattujen uutiskirjeiden ja rekisteröityjen lukijoiden data on ladattavissa 30 päivän ajan Jäsenet-välilehdellä Reader Revenue Managerissa.

Voit viedä uutiskirjeen tai lukijoiden rekisteröitymistietoja näin:

1. Siirry julkaisuun Julkaisijakeskuksessa.
  2. Valitse Reader Revenue Manager.
  3. Valitse kohdan "Pääsy sisältöön" alta Uutiskirjeen tilaaminen tai Lukijan rekisteröityminen
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Vie jäsenet.
  5. Valitse Google Drive ‑tiedosto, jonne haluat tallentaa viedyn tiedoston.
    • Voit luoda uuden Google Drive ‑kansion vientejäsi varten.
  6. Valitse Lisää.
  7. Löydät tiedostot avaamalla valitsemasi Google Drive ‑kansion.

Vinkki: Kun valitset Google Drive ‑kansion vietävälle tiedostolle, älä avaa kansiota. Valitse sen sijaan kansio, klikkaa sen nimeä ja klikkaa sitten Lisää.

Kyselydataan pääsy

Voit päästä kyselydataan kahdella tavalla:

• Data Studio
  • Google Analytics

Data Studiossa

1. Avaa tämä malli.
  2. Valitse avattavasta valikosta Analytics-tilisi.
  3. Katso tulokset.
    • Voit suodattaa Tapahtuma-kategorian mukaan nähdäksesi esim. dataa kysymystä kohti.

Google Analyticsissa (edistynyt tapa)

1. Siirry Google Analytics 4:ään.
  2. Klikkaa Siirry raportteihin ja sitten Osallistaminen ja sitten Tapahtumat.
  3. Klikkaa tapahtuman nimen alta Kyselyn lähetys.
    • Voit tarkistaa kohtien "Kyselyn kysymys" ja "Kyselyn vastaus" alta yleiskatsauksen jokaisen kysymyksen ja vastauksen määrästä.
  4. Klikkaa Lisää vertailu.
    • Valitse kategoriaksi "Kysymyksen kysymys".
    • Valitse kategorian arvoksi kysymyksen kategoria, esimerkiksi Ostoaie.
  5. Tarkista "Kysymyksen vastaus" ‑osiossa kaikkien kysymysten vastaukset.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tukitiimiin.