Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Obtener ayuda con Gestor de Ingresos por Lectores

Si tienes problemas o alguna duda sobre tu implementación del Reader Revenue Manager, ponte en contacto con nuestro equipo de Asistencia. Podemos ayudarte a:

• Habilitar Reader Revenue Manager en tu publicación.
  • Gestionar la configuración de Reader Revenue Manager en el Centro de editores.
  • Solucionar los problemas en tu implementación.

Si tienes problemas relacionados con la configuración de tu publicación en el Centro de editores o con tu presencia en Google News, puedes:

true
Cerca al Centre d'ajuda