Vi meddelade nyligen en uppdatering av publikationssidor. Du hittar mer information här.

Flödesbaserade programpolicyer

Du bör hålla dig uppdaterad om de senaste policyerna för Google Nyheter eftersom de kan ändras när som helst. Vi meddelar kontoinnehavare via e-post när policyer ändras.

Digitala filtyper som du kan använda

Du kan använda RSS- eller Atom-flöden för innehåll i Nyheter.

Rapporter för köp i Google Nyheter

Via partnercentret skapar Google försäljningsrapporter om allt innehåll som är tillgängligt i Google Nyheter. Rapporterna innehåller information om följande:

• Listpris (valuta, återbetalningar och andra mätvärden som fastställts av Google)
  • Insamling av moms
  • Kundens användning

Innehållspolicy

Digitalt innehåll som säljs på Google Nyheter måste efterleva innehållspolicyn för Google Nyheter.

Spam

Skicka inte skräppost. Det kan bland annat vara oönskad reklam eller kommersiellt innehåll, eller oönskade värvningsförsök eller massvärvningsförsök.

Dataskydd

Om du får åtkomst till, använder eller behandlar personliga uppgifter som du får tillgång till via Google och som direkt eller indirekt identifierar en individ och har sitt ursprung i EU måste du

• följa alla lagar, direktiv, riktlinjer och regler gällande sekretess, integritet, datasäkerhet och dataskydd i alla tillämpliga rättskipningsområden
  • endast använda eller bereda dig åtkomst till Personliga uppgifter i syften som stämmer överens med samtycket som du har inhämtat från individen vars Personliga uppgifter är berörda
  • vidta lämpliga organisatoriska och tekniska åtgärder för att skydda Personliga uppgifter mot förlust, obehörig användning samt obehörig eller olaglig åtkomst, yppande, manipulering och förstörelse
  • uppfylla skyddsnivån som krävs enligt skölden för skydd av privatlivet i EU och USA.

Du kontrollerar regelbundet att du uppfyller denna förbindelse och meddelar omedelbart Google skriftligen om du inte längre kan uppfylla (eller om det finns en betydande risk att du inte längre kan uppfylla) förbindelsen. I sådana fall upphör du med att behandla personliga uppgifter eller vidtar omedelbart andra rimliga och lämpliga åtgärder för att gottgöra att skyddsnivån inte har varit tillräcklig hög.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.