We hebben onlangs een update aangekondigd voor de publicatiepagina's. Je leest hier meer informatie.

Beleid voor feedgebaseerde programma's

Je moet up-to-date blijven met het meest recente beleid van Google Nieuws, omdat dit op elk moment kan worden gewijzigd. We stellen accounthouders per e-mail op de hoogte als het beleid wordt gewijzigd.

Digitale bestandstypen die je kunt gebruiken

Je kunt RSS- of Atom-feeds voor Nieuws-content gebruiken.

Rapporten voor Google Nieuws-aankopen

Google genereert via het Partnercentrum verkooprapporten over alle content die beschikbaar is in Google Nieuws. Deze rapporten bevatten informatie over het volgende:

• Catalogusprijs (valuta, terugbetalingen en andere statistieken die door Google worden bepaald)
  • Btw-inning
  • Gebruiksgegevens van de klant

Contentbeleid

Digitale content die je op Google Nieuws verkoopt, moet voldoen aan het inhoudsbeleid van Google Nieuws.

Spam

Post geen spam. Het sturen van ongewenste promoties of commerciële content, of ongewenste of massaverzoeken valt hier ook onder.

Gegevensbeveiliging

Als je toegang hebt tot persoonlijke informatie die door Google beschikbaar is gesteld, waarmee je direct of indirect een persoon kunt identificeren en die afkomstig is uit de Europese Unie, of als je deze informatie gebruikt of verwerkt, doe je het volgende:

• Je zorgt dat je voldoet aan alle wetgeving, richtlijnen, voorschriften en regels met betrekking tot privacy, gegevensbeveiliging en gegevensbescherming in de toepasselijke jurisdicties.
  • Je gebruikt of opent persoonlijke informatie alleen voor doeleinden die overeenkomen met de toestemming die is verkregen van de persoon op wie de persoonlijke informatie betrekking heeft.
  • Je implementeert passende organisatorische en technische maatregelen om de persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeautoriseerde of onwettige toegang, openbaarmaking, aanpassing en vernietiging.
  • Je biedt bescherming van hetzelfde niveau zoals vereist volgens de principes van het EU-U.S. Privacy Shield (EU-VS privacyschild).

Je controleert regelmatig of je aan deze verplichting voldoet en brengt Google onmiddellijk op de hoogte als je niet langer aan deze verplichting kunt voldoen (of als er een aanzienlijk risico bestaat dat je hier niet langer aan kunt voldoen). In dergelijke gevallen stop je met de verwerking van persoonlijke informatie of onderneem je onmiddellijk andere redelijke en passende stappen om te zorgen dat je een passend beschermingsniveau kunt bieden.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.