Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Syötepohjaiset ohjelmakäytännöt

Varmista, että seuraat Google Uutisten uusimpia käytäntöjä, sillä niitä voidaan muuttaa milloin tahansa. Ilmoitamme tilien omistajille sähköpostitse, kun käytäntöjä muutetaan.

Käytettävissä olevat digitaaliset tiedostotyypit

Voit käyttää Uutisten sisällössä RSS- tai Atom-syötteitä.

Google Uutisten ostosten raportointi

Google lisää Yhteistyökumppanikeskukseen raportteja kaikesta Google Uutisissa saatavilla olevasta sisällöstä. Raportit sisältävät tietoja

• ovh-hinnasta (valuutta, hyvitykset ja muut Googlen valitsemat tiedot)
  • myyntiverojen keräämisestä
  • asiakkaiden käytöstä.

Sisältökäytännöt

Google Uutisissa myytävän digitaalisisällön on oltava Google Uutisten sisältökäytäntöjen mukaista.

Roskasisältö

Älä lähetä tai julkaise roskasisältöä, kuten ei-toivottua kaupallista materiaalia, mainoksia tai joukkopyyntöjä.

Datasuojaus

Jos käytät tai käsittelet Googlen kautta saatuja henkilötietoja, joista henkilön voi tunnistaa suoraan tai epäsuorasti ja jotka ovat peräisin Euroopan unionin alueelta, sinun on

• noudatettava oikeudenkäyttöalueesi kaikkia yksityisyyteen, tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä lakeja, direktiivejä, säädöksiä ja määräyksiä
  • käytettävä henkilötietoja vain niihin tarkoituksiin, joita varten kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa
  • varmistettava tarvittavilla organisaation toimintaa koskevilla ja teknisillä keinoilla, että henkilötiedot voidaan suojata katoamista, väärinkäyttöä ja luvatonta tai laitonta käsittelyä, luovuttamista, muuttamista ja tuhoamista vastaan
  • suojattava ne EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield ‑järjestelyn ehtoja vastaavalla tasolla.

Sinun on tarkistettava säännöllisesti, että täytät yllä mainitut vaatimukset, ja ilmoitettava Googlelle heti kirjallisesti, jos et enää täytä niitä tai niiden täyttäminen vaarantuu merkittävästi. Näissä tapauksissa sinun on lopetettava henkilötietojen käsittely välittömästi tai ryhdyttävä muihin kohtuullisiin ja asianmukaisiin toimiin, joilla suojaus palautetaan vaaditulle tasolle.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.