Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Google Uutiset ‑julkaisun luominen

Voit suunnitella, brändätä ja muokata julkaisuasi news.google.comin, Androidin ja iOS:n Google Uutisille.

Kirjaudu aluksi julkaisijakeskukseen, valitse julkaisusi ja sitten Google Uutiset.

Luokan valitseminen

Kun luot julkaisun, luokittele se oikein, jotta käyttäjät löytävät sen oikeasta kategoriasta Google Uutisista.

Luokat

Google Uutisten julkaisijakeskuksen asetuksissa oleva luokkaluettelo ei välttämättä ole identtinen Google Uutisten luettelon kanssa, sillä tuoteluetteloa muokataan lukijoiden selauskokemuksen optimoimiseksi. Joskus samankaltaisia luokkia voidaan yhdistää.

Alta löydät julkaisijakeskuksessa käytettävissä olevat luokat, sekä tietoja siitä, miten ne vastaavat käyttäjien saatavilla olevia luokkia:

Julkaisijakeskuksessa Google Uutisten Lehtikioski-välilehdellä

Arkkitehtuuri

Koti ja puutarha

Kiinteistöt

Viihde

Tapahtumat

Koti ja puutarha

Viihde

Taide

Harrastukset

Design

Muoti ja tyyli

Ruoka ja juoma

Koti ja puutarha

Miesten lifestyle

Vanhemmuus ja lapset

Lemmikit

Valokuvaus

Shoppailu

Hyväntekeväisyys

Erityisaiheet

Matkailu

Naisten lifestyle

Erityisaiheet

Uutiset ja politiikka

Yritys

Paikallinen

Uutiset ja politiikka
Terveys ja kuntoilu Terveys ja kuntoilu
Tiede ja tekniikka Tiede ja tekniikka

Urheilu

Autot

Urheilu
Ruoka ja juoma Ruoka ja juoma

Jakelu

Tärkeää: Kansainvälisten jakeluasetusten muutokset tulevat heti voimaan.

Julkaisusi sisältöön johtavat linkit ovat oletuksena lukijoiden käytettävissä maailmanlaajuisesti. Jos haluat rajoittaa tätä, voit sallia tai estää julkaisusi sisältöön johtavien linkkien näkymisen tietyissä maissa.

Voit myös löytää sisältösi joko kaikista hakutuloksista tai pelkästään tietyistä Googlen tuotteista, kuten Chromecastista, Google Playsta tai Google Assistantista.

Lue lisää Tekstistä puheeksi ‑uutisista Assistantissa.

Jakeluasetusten muuttaminen

1. Avaa Julkaisijakeskus.
  2. Valitse julkaisu.
  3. Valitse Google Uutiset ja sitten Muokkaa.
  4. Klikkaa alanuolta Alanuoli  Maat-osion Jakelu-kohdasta.
  5. Valitse maat, joissa haluat sallia tai estää jakelun.