Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Konfigurer din udgivelse i Google Nyheder

Du kan designe og tilpasse din Google Nyheder-udgivelse og tilføje dit brandlogo på news.google.com, Android-enheder og iOS-enheder.

Du kan komme i gang ved at logge ind på Publisher Center, vælge din udgivelse og klikke på Google Nyheder.

Vælg en kategori

Når du konfigurerer din udgivelse, skal du sørge for at klassificere den korrekt, så læserne kan finde den i den rigtige kategori i Google Nyheder.

Liste over kategorier

Listen over kategorier i Publisher Center er muligvis ikke helt identisk med den liste over kategorier, som er synlige for brugerne i Google Nyheder, fordi kataloget justeres for at optimere søgeoplevelsen for læserne. Nogle gange kombineres kategorier, der minder om hinanden.

Her er en liste over de kategorier, der er tilgængelige for udgivere i Publisher Center, og hvilken relation de har til de kategorier, der er tilgængelige for brugerne:

I Publisher Center På fanen Bladkiosk i Google Nyheder

Arkitektur

Hus og have

Bolighandel

Underholdning

Begivenheder

Hus og have

Underholdning

Kunst

Håndværk og hobbyer

Design

Mode og stil

Mad og drikkevarer

Hus og have

Livsstil for mænd

Forældre og børn

Kæledyr

Fotografering

Shopping

Velgørenhed

Særlig interesse

Rejser

Livsstil for kvinder

Særlig interesse

Nyheder og politik

Erhverv

Lokalt

Nyheder og politik
Sundhed og motion Sundhed og motion
Videnskab og teknologi Videnskab og teknologi

Sport

Biler

Sport
Mad og drikkevarer Mad og drikke

Distribution

Vigtigt! Ændringer af dine internationale distributionsindstillinger træder i kraft med det samme.

Links til indhold fra din udgivelse er som standard tilgængelige for læsere i hele verden. Hvis du vil begrænse tilgængeligheden, kan du enten tillade eller blokere bestemte lande fra at se links til indhold fra din udgivelse.

Dit indhold kan også findes i enten alle søgeresultater eller kun i specifikke Google-produkter som f.eks. Chromecast, Google Play og Google Assistent.

Få flere oplysninger om oplæsning af nyheder i Assistent.

Rediger dine distributionsindstillinger

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder og derefter Rediger.
  4. I sektionen "Distribution" skal du klikke på den nedadvendte pil under "Lande" pilen.
  5. Vælg de lande, du vil tillade eller blokere.