Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Configurar una publicació de Google Notícies

Podeu dissenyar una publicació per a Google Notícies a news.google.com, Android i iOS, així com personalitzar-la i afegir-hi la vostra marca.

Per començar, inicieu la sessió al Centre d'editors, seleccioneu la publicació i feu clic a Google Notícies.

Seleccionar una categoria

Quan configureu la publicació, assegureu-vos de classificar-la adequadament perquè els lectors puguin trobar-la a la categoria correcta de Google Notícies.

Llista de categories

Pot ser que la llista de categories disponible al Centre d'editors no sigui exactament la mateixa que la llista de categories visible per als usuaris a Google Notícies, ja que el catàleg s'ajusta per optimitzar l'experiència de navegació dels lectors. De vegades es poden combinar categories similars.

Aquí teniu una llista de les categories disponibles per als editors al Centre d'editors i la seva correlació amb les categories disponibles per als usuaris:

Al Centre d'editors A la pestanya Quiosc de Google Notícies

Arquitectura

Casa i jardí

Béns immobles

Entreteniment

Esdeveniments

Casa i jardí

Entreteniment

Art

Manualitats i aficions

Disseny

Moda i estil

Menjar i beure

Casa i jardí

Estil de vida (home)

Criança i fills

Animals de companyia

Fotografia

Compres

Bé social

Interès especial

Viatges

Estil de vida (dona)

Interès especial

Notícies i política

Negocis

Notícies locals

Notícies i política
Salut i fitnes Salut i fitnes
Ciència i tecnologia Ciència i tecnologia

Esports

Automoció

Esports
Menjar i begudes Menjar i begudes

Distribució

Important: tots els canvis fets a la configuració de la distribució internacional seran efectius immediatament.

De manera predeterminada, els enllaços al contingut de la vostra publicació estan disponibles per a lectors de tot el món. Si preferiu limitar-ho, podeu permetre o bloquejar la visualització dels enllaços a la vostra publicació en països concrets.

També podeu trobar el vostre contingut en tots els resultats de la cerca o només en productes de Google concrets, com ara Chromecast, Google Play i l'Assistent de Google.

Obteniu més informació sobre les notícies de text a parla a l'Assistent.

Canviar la configuració de distribució

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. A la secció "Distribució", a "Països", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Seleccioneu els països que voleu permetre o bloquejar.