Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Hva er Google Nyheter?

Med Google Nyheter får du hjelp til å forstå verden rundt deg gjennom tilgang til nyheter av høy kvalitet. I mobilappene for Android og iOS samt i nettlesere kan du bruke Google Nyheter til å finne nyhetssaker som er viktige for deg.

Med Google Nyheter kan du

• finne ut mer om aktuelle hendelser, verdensomspennende nyheter og variert innhold fra ulike utgivere
  • abonnere på spesifikke nyhetsleverandører og emner
  • legge til bokmerker og dele artikler
  • tilpasse innhold i «For deg»-delen
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.