Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Què és Google Notícies?

Google Notícies us permet accedir a notícies d'alta qualitat perquè entengueu el món que us envolta. A les aplicacions mòbils d'Android i d'iOS i als navegadors, Google Notícies us ajuda a trobar notícies que us interessen.

Amb Google Notícies, podeu:

• Descobrir esdeveniments actuals, notícies d'arreu del món i contingut divers de diferents editors.
  • Subscriure-us a proveïdors de notícies i temes concrets.
  • Afegir articles a les adreces d'interès i compartir-los.
  • Personalitzar el contingut a la secció "Per a tu".
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.