Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Hva er Nyheter i Søk

Målet med Google Nyheter er å gi brukerne bedre forståelse av aktuelle saker og nyheter.

Med Nyheter-funksjonen i Søk kan du få en organisert opplevelse av blant annet hovedoppslag, artikler og videoer fra hele verden. I Søk hjelper Google deg med å få resultater fra en rekke utgivere.

Når du søker etter et emne fra nyhetene, organiserer Google-algoritmene bestemte nyhetssaker og artikler basert på faktorer som relevans, prominens og utgiverens troverdighet. Disse resultatene er ikke personlig tilpasset, men du kan avgrense søketermene dine for å finne mer informasjon.

Hovedoppslag

Når Google Søk oppdager et nyhetsrelatert søk, ser du «Hovedoppslag» som et av de øverste søkeresultatene. «Hovedoppslag» inneholder artikler relatert til søket samt en link til flere relaterte artikler i Nyheter-fanen. Resultatene for «Hovedoppslag» velges ved hjelp av algoritmer.

Nyheter-fanen i Søk

Når du søker etter nyheter på Google, filtrerer Nyheter-fanen søkeresultatene for å vise deg relevante nyhetsartikler. Nyheter-fanen viser flere artikler enn et vanlig søk, og resultatene velges ved hjelp av algoritmer.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.