We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Mikä on Uutiset-välilehti Haussa

Google Uutisten tarkoitus on auttaa ihmisiä ja antaa heille mahdollisuus perehtyä paremmin ajankohtaisiin tapahtumiin ja uutisiin.

Saat selkeän yleiskuvan maailmanlaajuisista pääuutisista, artikkeleista, videoista ja muusta sisällöstä Haun Uutiset-ominaisuuksilla. Google auttaa sinua saamaan Hausta tuloksia useilta julkaisijoilta.

Kun etsit aihetta uutisista, Googlen algoritmit järjestävät jutut ja artikkelit niiden osuvuuden, näkyvyyden, julkaisijan luotettavuuden ja muiden tekijöiden mukaan. Nämä tulokset eivät ole personoituja, mutta voit tarkentaa hakutermejä löytääksesi lisätietoa.

Pääuutiset

Kun Google Haku huomaa uutisiin kohdistuvan haun, saat "Pääuutiset" ensisijaisena hakutuloksena. Pääuutiset sisältää hakuun liittyviä artikkeleita ja linkin asiaan liittyviin artikkeleihin Uutiset-välilehdellä. Pääuutisten tulokset valitaan algoritmin perusteella.

Haun Uutiset-välilehti

Kun etsit uutisia Googlesta, Uutiset-välilehti suodattaa hakutuloksia näyttääkseen olennaisia uutisartikkeleita. Uutiset-välilehti näyttää enemmän artikkeleita kuin tavallinen hakulauseke ja  tulokset valitaan algoritmin perusteella.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.