Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Nyheder i Søgning

Google Nyheder har til formål at hjælpe brugere med at få et større indblik i aktuelle begivenheder og nyheder.

Find en organiseret oplevelse med tophistorier, artikler, videoer og meget mere fra hele verden ved hjælp af funktioner fra Nyheder i Søgning. I Søgning hjælper Google dig med at få adgang til indhold fra en lang række udgivere.

Når du søger efter et emne, der er i nyhederne, organiserer Googles algoritmer specifikke historier og artikler ud fra faktorer som f.eks. relevans, betydning og udgiverens autoritet. Disse resultater er ikke tilpassede, men du kan justere dine søgetermer for at finde yderligere oplysninger.

Tophistorier

Når Google Søgning registrerer en nyhedsorienteret søgning, får du vist "Tophistorier" som et primært søgeresultat. "Tophistorier" indeholder artikler, der er relateret til søgningen, og et link til flere relaterede artikler på fanen Nyheder. Resultater for "Tophistorier" udvælges ud fra en algoritme.

Fanen Nyheder i Søgning

Når du søger efter nyheder på Google, filtrerer fanen Nyheder søgeresultaterne, så den viser relevante nyhedsartikler. Fanen Nyheder viser flere artikler end en almindelig søgeforespørgsel, og resultaterne udvælges ud fra en algoritme.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.