Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Què és Notícies a la Cerca?

L'objectiu de Google Notícies és ajudar i empoderar els usuaris a comprendre millor els esdeveniments i les notícies actuals.

Descobriu una experiència organitzada de notícies, articles i vídeos destacats de tot el món, entre altres continguts, amb les funcions de Notícies a la Cerca. A la Cerca, Google us ajuda a accedir als resultats d'una àmplia gamma d'editors.

Quan cerqueu un tema inclòs a les notícies, els algoritmes de Google organitzen les notícies i els articles concrets en funció de factors com la rellevància, la notorietat i l'autoritat de l'editor. Aquests resultats no són personalitzats, però podeu definir millor els termes de cerca per trobar informació addicional.

Notícies destacades

Quan la Cerca de Google detecta una cerca orientada a les notícies, veureu "Notícies destacades" com a resultat principal de la cerca. A la secció "Notícies destacades" s'inclouen articles relacionats amb la cerca i, a la pestanya "Notícies", un enllaç a més articles relacionats. Els resultats de "Notícies destacades" se seleccionen de manera algorítmica.

Pestanya Notícies de la Cerca

Quan cerqueu notícies a Google, a la pestanya Notícies es filtren els resultats de la cerca per mostrar articles rellevants. La pestanya Notícies mostra més articles que una consulta de cerca normal i els resultats se seleccionen de manera algorítmica.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.