Fjern din udgave

Når udgivelsen af en udgave fjernes, er den ikke længere tilgængelig i brugernes samlinger, og der kan ikke længere søges efter den i Google Nyheder. Når du fjerner udgivelsen, fjernes din udgave fra Google Nyheder inden for 24 timer. Følg denne vejledning for at fjerne udgivelsen af din udgave fra Google Nyheder-kataloget:

1. Åbn udgaven i Producer i Google Nyheder.
  2. Klik på Publish (Udgiv).
  3. Klik på Set publication date (Angiv udgivelsesdato).
  4. Klik på Revoke this published edition (Tilbagekald udgivelsen af denne udgave).

Når du fjerner udgivelsen af din udgave, er den fortsat tilgængelig i Producer i Google Nyheder som en kladde. Du kan når som helst udgive din udgave igen.

Indhold fra din webudgivelse kan stadig blive vist i Google Nyheder. Du har mulighed for at stoppe crawl af websider i Google Nyheder. Se, hvordan du forhindrer Google Nyheder i at crawle dine websider.