Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Fjern din udgivelse

Vigtigt! Hvis du vil annullere eller slette en udgivelse, skal du have brugertilladelsen "Ejer".

Fjern din udgivelsen i Google Nyheder

Når du fjerner en udgivelse, vil den ikke længere være tilgængelig i brugernes samlinger eller synlig i Google Nyheder. Din udgivelse fjernes fra samlingerne i Google Nyheder, inden for 24 timer efter du fjerner udgivelsen.

Sådan fjerner du din udgivelse:

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg den udgivelse, du vil fjerne fra Google Nyheder.
  3. Vælg Google Nyheder.
  4. Klik på Rediger.
  5. Klik på fanen Gennemgå og udgiv.
  6. Gå til sektionen "Status for udgivelse i Google Nyheder", og klik på Fjern udgivelse.
    • Du får en bekræftelsesmeddelelse.
  7. Hvis du vil fjerne udgivelsen, skal du klikke på Fjern udgivelsen i bekræftelsesvinduet.

Tip! Når du fjerner din udgivelse, vil udgivelsen fortsat være tilgængelig som en kladde i Publisher Center. Du kan til enhver tid genudgive din udgivelse.

Slet din udgivelse

Når du sletter en udgivelse, fjernes den fra Publisher Center.

Sådan sletter du din udgivelse:

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Vælg den udgivelse, du vil slette.
  3. Øverst til højre skal du klikke på udgivelsesmenuen og derefter indstillingerne for udgivelsen .
  4. Klik på Slet udgivelsen under "Handlinger".
  5. Klik på "Ja, jeg vil gerne slette denne udgivelse" i pop op-vinduet.
  6. Klik på Slet.

Tip! Indholdet fra din udgivelse vises muligvis stadig i Google Nyheder. Se, hvordan du fjerner indhold fra Google Nyheder.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.