Promoveringsplacering i fanen Bladkiosk

Fanen "Bladkiosk" er en funktion i appen Google Nyheder, hvor brugerne kan købe og erhverve indhold. For at komme i betragtning til promoveringsplacering i sektionen "Udvalgt indhold" i fanen "Bladkiosk" skal du have en godkendt udgave i Nyhedsværktøj, som har accepteret vilkårene. Hvis du ikke har tilmeldt dig Nyhedsværktøj, kan du gøre det nu.

Indstil din udgave til promovering

Hvis du er tilmeldt Nyhedsværktøj og gerne vil indstille din udgave til fremtidige promoveringer, skal du sørge for, at dit indhold overholder retningslinjerne for feed og indhold. Din udgave skal overholde følgende standarder:

• Indholdet er opdateret i alle sektioner i dit feed
  • Alle artikler, billeder og videoer er i høj opløsning og gengives korrekt
  • Der er ingen artikler eller billeder, som er dubletter eller mangler

Hvis din udgave opfylder standarderne ovenfor, kan du sende en mail til news-promotions@google.com og medtage følgende oplysninger:

• Navnet på din udgave
  • Id-nummer
  • Lande/områder, hvor tilgængeligheden af din udgave kan overvejes
  • Link til Nyhedsværktøj

Nogle gange lancerer vi begivenhedspromoveringer eller kortvarige sæsonbestemte promoveringer, der linker til udvalgte specialafsnit i en godkendt udgave. Se, hvordan du føjer en indholdssektion til dit feed i Nyhedsværktøj. Vi kan overveje, om vi vil medtage dit specialafsnit i udgaven i forbindelse med store begivenheder i dit land/område (f.eks. prisuddelinger, sportsbegivenheder og meget mere). Kontakt vores team på news-promotions@google.com for at komme godt i gang.

Vigtigt! Vi garanterer ikke, at dit afsnit medtages. Udgaver udvælges til tilføjelse ud fra tidspunktet for en promovering, kvaliteten af brugeroplevelsen i udgaven, samt hvor relevant udgaven er i forhold til promoveringstemaet. Promoveringsplacering omfatter kun sektionen "Udvalgt indhold".