Hvordan måles effekten af Google Nyheder?

Afhængigt af hvordan dit indhold optræder i produktet, er der flere metoder til at registrere, hvordan det klarer sig i Google Nyheder.

Crawlet indhold

Hvis dit indhold er crawlet fra dit website, vises det direkte fra dit website i Google Nyheder, eller via et link direkte til dit website. I dette tilfælde kan du holde øje med HTTP-henvisningsværdier for at adskille trafik fra Google Nyheder fra din øvrige trafik. De læsere, der ankommer fra henvisningsadresserne "news.google.com" eller "news.url.google.com", kommer fra Google Nyheder. Du kan bruge dine egne analyseværktøjer på siden til nærmere analyse af både dine artikler med standard-HTML og Accelerated Mobile Pages (AMP).

Indhold, der er baseret på dit feed

Hvis du tilbyder licenseret indhold via RSS-feeds eller en AMP-konfiguration i Producer i Google Nyheder, kan du spore direkte trafik til dit website via henvisningsadresserne news.google.com og news.url.google.com. Du kan også oprette sporing i Producer i Google Nyheder, som giver dig flere detaljer og sporer indhold, der gengives i selve i Google Nyheder-appen til Android og iOS. Husk, at Producer-baserede analysedata måler den samme grundlæggende adfærd som henvisningsadresser. Undlad derfor at tilføje disse numre samtidig, da du i så fald tæller aktiviteter to gange. Læs mere om Producerbaseret analysedata.