Mål effekten af Google Nyheder

Du kan spore effektiviteten af dit indhold baseret på, hvordan det vises i Google Nyheder.

Mål din trafik

Du kan skelne mellem trafikken fra Google Nyheder og resten af din trafik ved at finde HTTP-henvisningsadressen.

Læsere med henvisningsadresserne "news.google.com" eller "news.url.google.com" kommer fra Google Nyheder-appen og webbrowseren.

Du kan bruge dine egne analyseværktøjer på siden til at foretage nærmere analyse af dine artikler, der vises med standard-HTML og på Accelerated Mobile Pages (AMP).

Tip! Du kan se, hvordan dit website klarer sig på Google Nyheder-platforme, ved hjælp af effektivitetsrapporterne i Search Console.