Organisering i Google Nyheder

Vores mission og generelle strategi

Google Nyheders organiseringsteam hjælper brugere med at følge en historie eller finde en kilde hvor som helst i Google Nyheder. Vi samarbejder direkte med andre teams, der udvikler og vedligeholder Google Nyheder. På den måde er det muligt at udvikle funktioner, som understøtter produktets mission, nemlig at være pålideligt, troværdigt og behageligt.

Holdet fokuserer på to hovedområder:

Organisering af emner, der dækker store begivenheder som prisoverrækkelsesfester eller sportsturneringer, samt generelle interesser.
Organisering af kilder under fanen Bladkiosk, der generelt organiseres efter sæsonmæssige begivenheder og kampagner.

Sådan virker det: Emner

Vi identificerer løbende emner, der tiltrækker opmærksomhed, baseret på empiriske signaler såsom samlet udgiveraktivitet og påviselig brugerinteresse. Vi definerer disse emner bredt. Det kan både være en stor international begivenhed, den seneste udvikling i en personlig interesse eller noget helt tredje.

Organiseringsteamet giver emnerne yderligere struktur, f.eks. tilføjer de underemner (hvis der f.eks. er tale om et prisoverrækkelsesfest, kan et underemne være film, der er nomineret til en pris), relaterede elementer og meget mere. Det er vigtigt at understrege, at teamet kun definerer en struktur. Alle emner og underemner får efter den manuelle strukturering tildelt indhold ved hjælp af algoritmer.

Disse emner er den eneste forekomst af menneskelig organisering i Google Nyheder. Du finder de organiserede emner ved at søge efter relaterede søgeudtryk i Google Nyheder. De kan også dukke op som forslag i Til dig eller i Bladkiosk.