AMP-weergave van je feedcontent

Als er een geldig AMP-artikel beschikbaar is, geeft Google Nieuws je artikelen automatisch weer in de AMP-indeling. Dit gebeurt vanwege de kracht van de AMP-indeling (Accelerated Mobile Pages) en de toegenomen acceptatie onder uitgevers.

Je kunt inkomsten genereren met je AMP-pagina via advertenties. Meer informatie over hoe je advertenties aan je pagina toevoegt.

Belangrijk: Als een AMP-artikel ongeldig of niet beschikbaar is, laat Google Nieuws je canonieke webpagina zien.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.