We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

AMP-gengivelse af dit feedindhold

Google Nyheder gengiver automatisk dine artikler i AMP, når en gyldig AMP-artikel er tilgængelig. Dette sker på grund af AMP-formatets (Accelerated Mobile Pages) styrke og den øgede implementering af dette format blandt udgivere.

Du kan tjene penge på din AMP-side med annoncer. Se, hvordan du tilføjer annoncer på din side.

Vigtigt! Hvis en AMP-artikel er ugyldig eller utilgængelig, viser Google Nyheder din kanoniske webside.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.