Om AMP-indhold i Google Nyheder

På grund af styrken i formatet Accelerated Mobile Pages (AMP) og øget brug blandt udgivere er Google Nyheder gået over til automatisk at gengive dine artikler i AMP, når en gyldig AMP-artikel er tilgængelig.

Det er vigtigt fortsat at levere gyldige RSS-feeds, også selvom du udgiver AMP-artikler, da Google Nyheder fortsætter med at gengive artikler via RSS i tilfælde, hvor AMP-artikler ikke kan gengives (f.eks. i ældre softwareversioner, eller når brugeren er offline).

Sådan fravælger du AMP-gengivelse

Hvis du foretrækker, at dine artikler altid gengives via RSS i Google Nyheder, kan du angive din præference ved at fravælge AMP-gengivelse i Producer på følgende måde:

1. Log ind på Producer i Google Nyheder
  2. Klik på fanen Sections (Sektioner).
  3. Under Presentation options (Indstillinger for præsentationer) skal du vælge Rendering preference (Præference for gengivelse).
  4. Marker feltet Use feed content (Brug feedindhold).

Gentag disse trin for alle dine sektioner for helt at fravælge AMP-gengivelse i Google Nyheder.