Rangering

Når du opretter en udgave i Producer i Google Nyheder eller indsender dit indhold til crawling via Publisher Center i Google Nyheder, berører det principielt ikke dit websites rangering i søgemaskiner. Deltager du i et annonceringsprogram som AdSene, har det ingen effekt på tilføjelsen eller rangeringen af dit website i Google Nyheder eller i andre søgemaskiner fra Google. Google Nyheder accepterer ikke betaling mod at forbedre rangeringen af et website eller fremskynde dets visning i søgninger.

Google Nyheder har generelt til formål at fremme ægte journalistik og at eksponere brugere for forskellige perspektiver. Rangeringen i Google Nyheder bestemmes algoritmisk. Den er baseret på en række faktorer, f.eks.:

Hvis du vil vide mere om, hvordan vores redaktionelle team gør det nemmere for brugere at finde indhold ved hjælp af forskellige funktioner, kan du læse om det redaktionelle teams standarder og fremgangsmåder.

Du kan generelt forbedre dit websites rangering ved at opretholde et Google-venligt website. Få flere oplysninger om, hvordan Google rangerer sider.

Vores team vil meget gerne hjælpe dig med tekniske problemer i Google Nyheder, men vi kan kun give meget lidt feedback til den enkelte, når det kommer til rangering. Vi sætter pris på din forståelse.