Implementer sporingspixels

En sporingspixel er kode, du kan bruge til at spore eksponeringer ved at få en server til at kalde og returnere en gennemsigtig 1x1 pixel. Du får typisk en sporingspixel fra en tredjepart i form af en webadresse.

Du kan enten implementere sporingspixels i Google Nyheder for en hel udgave eller for individuelle artikler. Webadressen for en sporingspixel kaldes, når brugeren begynder at læse den første side i en artikel eller et indlæg.

Sporingspixels på udgaveniveau

Hvis du vil bruge den samme sporingspixel til en hel udgave, skal du gå til Producer i Google Nyheder og følge denne vejledning:

1. Gå til Edition settings (Udgaveindstillinger).
  2. Klik på Trackers (Sporing) under Collect usage info (Hent brugsoplysninger).
  3. Angiv webadressen for din sporingspixel. Den skal begynde med https:// og kan indeholde variabler.

Når du angiver webadresser for sporingspixels, føjes de automatisk til hver artikel eller side i udgaven.

Sporingspixels for individuelle artikler

Sporingspixels kan inkluderes i indholdet i individuelle artikler. Inkluder koden direkte i artikelkilden, og sørg for at bruge en HTTPS-webadresse. I øjeblikket er det kun <amp-pixel>-tagget, der understøttes til dette formål.

Bemærk! Kun variable udskiftninger i de følgende sektioner kan bruges.

Brug af pixelsporing i Nyheder til comScore-trafikkreditering

Brug webadressestrukturen nedenfor til comScore-trafikkreditering. Udskift "Publisher_ID"" med dit eget comScore-klient-id. Hvis du ikke kender dit comScore-klient-id, skal du kontakte din comScore-repræsentant. Hvis du allerede bruger parameteren comscorekw til andre formål, skal du føje "_PlayNewsstand" til det eksisterende søgeord, der er udfyldt i comscorekw-parameteren.

Brug den følgende webadresse, og følg vejledningen under Edition-level tracking pixels (Sporingspixels på udgaveniveau) for at aktivere comScore-trafikkreditering.

https://sb.scorecardresearch.com/b?c1=2&c2=Publisher_ID&rn=RANDOM&c8=TITLE&c7=CANONICAL_URL&c9=DOCUMENT_REFERRER&c12=CLIENT_ID&cs_ampdoc=AMPDOC_URL&comscorekw=PlayNewsstand

Variable udskiftninger

Webadresser til sporingspixels kan indeholde variabler, som udskiftes med de relevante data, når kaldet udføres. Følgende variable udskiftninger understøttes:

Variabel Info
AMPDOC_HOST AMP-dokumentets (Accelerated Mobile Pages) webadressehost.
AMPDOC_URL AMP-dokumentets webadresse.

Eksempel
Webadresse med variabel:
https://example.com/pixel?host=AMPDOC_HOST
Kan sende anmodning til:
https://example.com/pixel?host=foo.com
CANONICAL_HOST Den kanoniske webadressehost for det aktuelle dokument.

Eksempel
Webadresse med variabel:
https://example.com/pixel?host=CANONICAL_HOST
Kan sende anmodning til:
https://example.com/pixel?host=play.google.com
CANONICAL_PATH Den kanoniske webadresses sti for det aktuelle dokument.

Eksempel
Webadresse med variabel:
https://example.com/pixel?path=CANONICAL_PATH
Kan sende anmodning til:
https://example.com/pixel?path=%2Fpage1.html
CANONICAL_URL Den kanoniske webadresse for det aktuelle dokument.

Eksempel
Webadresse med variabel:
https://example.com/pixel?href=CANONICAL_URL
Kan sende anmodning til:
https://example.com/pixel?href=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2F
CLIENT_ID Et id på dokument-/kilde-/oprindelsesniveau (oprindelsen for websitet, hvor du udgiver dit AMP-dokument) og et bruger-id. CLIENT_ID vil være det samme for samme bruger, hvis brugeren besøger siden igen inden for et år. Den skal opføre sig omtrent som en cookie, der lagrer et sessions-id i et år. Hvis dokumentet ikke vises via AMP-cachen, erstattes CLIENT_ID med en cookie med det angivne navn. Hvis cookien mangler, returneres den tomme streng.
DOCUMENT_REFERRER Det aktuelle dokuments henvisningsadresse.
PAGE_VIEW_ID En streng, der har til formål at være tilfældig og sandsynligvis er unik for hver webadresse, bruger og dag.
RANDOM Et tilfældigt tal fra 0 (medregnet) til 1 (1 ikke medregnet).
TIMESTAMP Tidsstempel for det tidspunkt, hvor anmodningen om pixelsporing oprettes, i Epoch-tid (det aktuelle antal sekunder, der er gået siden 1970).
TITLE Titlen på det aktuelle dokument.