Indholdspolitikker

Vores indholdspolitikker er vigtige for at sikre en positiv oplevelse for både vores brugere og udgivelsespartnere. Hjælp os med at sikre oplevelsen ved at overholde disse retningslinjer. Vi kan gøre undtagelser fra politikkerne på baggrund af kunstneriske, uddannelsesmæssige, historiske, dokumentariske eller videnskabelige hensyn, eller hvor der er andre væsentlige fordele for offentligheden.

Originalt indhold

Vi bestræber os på at gøre det nemt for brugerne at finde uafhængige og originale nyheder. De websites, der medtages i Google Nyheder, er nyhedskilder, som udgiver nyt og originalt indhold.

Gennemsigtighed

De besøgende på dit website ønsker at stole på og forstå dem, som står bag websitet, og de vil gerne have oplysninger om, hvem der har skrevet artiklerne. Derfor skal nyhedskilder på Google angive tydelige datoer, bylines, oplysninger om forfatterne, udgivelsen, virksomheden eller netværket, som står bag indholdet, samt kontaktoplysninger.

Annoncer og sponseret indhold

Annoncering og anden betalt promovering på dine sider må ikke fylde mere end dit indhold. Vi tillader ikke indhold, der skjuler sponseret indhold eller fremstiller det som uafhængigt, redaktionelt indhold. Sponsorater, herunder, men ikke begrænset til, ejerskab eller den tilknyttede virksomheds involvering, betalinger eller materielle støtte, skal fremgå tydeligt for læserne. I forbindelse med sponseret indhold må fokus ikke være på sponsoren, medmindre forretningsforholdet er tydeligt beskrevet.

Personlige og fortrolige oplysninger

Vi tillader ikke deling af privatpersoners fortrolige og personhenførbare oplysninger (f.eks. sygejournaler eller økonomiske oplysninger).

Ophavsretsligt beskyttet indhold

Vi tillader ikke indhold, der krænker folks immaterielle rettigheder, og vi reagerer på klare meddelelser om påstået krænkelse af ophavsretten. Gentagne krænkelser af immaterielle rettigheder, herunder ophavsret, medfører kontolukning. Få flere oplysninger om Googles politikker om ophavsret.

Eksplicit seksuelt indhold

Vi tillader ikke indhold, hvor der indgår eksplicit seksuelt billedmateriale, der primært har til formål at forårsage seksuel ophidselse.

Udpenslet voldeligt indhold

Vi tillader ikke indhold, der ansporer til eller forherliger vold. Vi tillader heller ikke meget udpenslet eller voldeligt materiale, hvis formål er at få andre til at føle sig frastødt.

Hadefuldt indhold

Vi tillader ikke indhold, der fremmer vold eller chikane mod en enkeltperson eller gruppe baseret på etnisk oprindelse, religion, handicap, køn, alder, veteranstatus, seksuel orientering eller kønsidentitet.

Lægelig rådgivning

Vi tillader ikke websites, der har som hovedformål at give lægelig rådgivning, diagnoser eller behandling via denne tjeneste.

Farlige og ulovlige aktiviteter

Vi tillader ikke indhold, der promoverer eller formidler farlige eller ulovlige aktiviteter. Det omfatter f.eks. selvskade, spiseforstyrrelser eller stofmisbrug. Vi tillader heller ikke indhold, der bruges til at true eller organisere vold, eller som støtter voldelige organisationer.

Chikane og digital mobning

Vi tillader ikke indhold, som sender beskeder, der har til formål at chikanere, mobbe eller true andre fysisk eller seksuelt.

Vildledning

Vi tillader ikke websites og konti, der udgiver sig for at være en anden person eller organisation, eller som fordrejer eller skjuler deres ejerskab eller primære formål. Vi tillader ikke websites eller konti, der deltager i uautentisk eller koordineret aktivitet, der vildleder brugere. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, websites og konti, der giver urigtige oplysninger om, hvilket land de er i, eller som sender indhold til brugere i andre lande under falske forudsætninger. Dette omfatter også websites eller konti, der samarbejder på en måde, som fordrejer eller skjuler oplysninger om deres indbyrdes forhold eller redaktionelle uafhængighed.

Spam og malware

Vi tillader ikke identisk og uoriginalt indhold eller indhold med en overdreven mængde gentagelser, stavefejl eller popsmart tegnbrug. Vi tillader ikke links til malware, virus eller anden skadelig software. Vi tillader heller ikke websites, der beskæftiger sig med linkordninger, som har til formål at manipulere et websites placering i nyhedsresultaterne eller generere unaturlig trafik eller nogen anden adfærd, som beskrevet i vores retningslinjer for webmastere.