We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Google Uutisten vaikutuksen mittaaminen

Voit seurata sisältösi kehitystä sen perusteella, miten se näkyy Google Uutisissa.

Kävijämäärän mittaaminen

Voit erotella Google Uutisten liikenteen muusta liikenteestä HTTP-viittaajan avulla.

Lukijat, joiden viittaava sivu on news.google.com tai news.url.google.com, ovat peräisin Google Uutiset ‑sovelluksesta ja ‑selaimista.

Voit analysoida vakio-HTML- tai AMP (Accelerated Mobile Pages) ‑artikkeleita tarkemmin omien sivujesi analytiikkatyökaluilla.

Vinkki: Voit lukea lisää sivustosi tuloksista Google Uutisten alustoilla Search Consolen tulosporteista.