Velkommen til Google Nyheder

Den 8. maj præsenterede vi det spritnye Google Nyheder, som erstatter det, der tidligere hed Google Nyheder på computere, Google Play Bladkiosk på computere og mobilenheder samt mobilappen Google Nyheder og vejr

Det nylancerede Google Nyheder samler de bedste oplevelser fra disse forskellige produkter i ét, der har meget mere at byde på. Den nye Google Nyheder-app fås til computer og mobil, bl.a. også Android og iOS-enheder. Få flere oplysninger om det nye Google Nyheder.

Google Nyheder giver brugerne mulighed for at følge med i nyheder, der er vigtige for dem og for verden. Med Google Nyheder kan de dykke længere ned i aktuelle begivenheder udforske forskelligt indhold fra en række forskellige udgivere. Brugere kan abonnere på specifikke nyhedsudbydere og emner, læse indhold online eller offline samt føje bogmærker til artikler og dele dem. Google Nyheder gør det nemt for læserne at finde relevant og interessant indhold, idet indholdet, der vises under fanen Til dig tilpasses personligt. Appen benytter maskinlæring for over tid at blive bedre til at anbefale personligt tilpasset indhold, der følger brugerens vaner og rutiner. Se, hvordan tilpasningen fungerer.

Google Nyheder har en bred vifte af funktioner, som giver brugerne mulighed for at lære om og interagere med udgiverne. Oplevelsen i Google Nyheder omfatter altid mulighed for eksponering af branding, hvor historierne vises, hvilket er en mulighed for, at udgivere kan tjene penge, bl.a. gennem annoncering og strømlinet salg af abonnementer via Abonner med Google. Udgivere kan vælge mellem direkte kontrol og trafik ved hjælp af Accelerated Mobile Pages (AMP) eller tilpasset styling af indhold med feedback for at give den bedste læseoplevelse.

Kom med i Google Nyheder

Google Nyheder trækker feeds fra udgivere og crawler nettet. Udgivere, der allerede er med i Bladkiosk eller Google Nyheder, er fortsat kvalificeret til at blive vist i Google Nyheder. Der er to primære metoder til at indsende indhold, så det kan komme med i Google Nyheder. Udgivere kan tilmelde sig de vilkår, der er for virksomheder, og licensere deres indhold til Google Nyheder gennem værktøjet Producer i Google Nyheder. Udgivere kan også indsende deres website via Publisher Center i Google Nyheder for at få det tilføjet.

Vi kan også finde dit website i forbindelse med vores normale crawl af nettet, også selvom du ikke opretter en udgave i Producer eller indsender dit website til Publisher Center. Hvis du ikke ønsker, at dit indhold vises i Google Nyheder, kan licenserede indholdsudbydere fjerne deres udgave, og udgivere, der ikke er licenserede, kan blokere adgangen til indhold på deres website, uden at det går ud over deres fortsatte indeksering og rangering i Google Søgning.

Sådan bruger du Producer

Det er ikke obligatorisk at registrere sig gennem Producer for at komme med i Google Nyheder, men der er visse fordele for udgivere.

• Kontrol over redigeringen: Tilføj design, branding og tilpasning af brugeroplevelsen for dit indhold i Google Nyheder.
  • Indtægtsgenerering: Vis annoncer i dit indholdsområde i appen. Google Nyheder understøtter annoncevisning via Google Ad Manager, bl.a. Premium Solution. Udgivere kan aktivere betalingsmure i Bladkiosk ved hjælp af Abonner med Google.
  • Placeringsmuligheder: Udgaver, der er underlagt vilkårene for virksomheder, kan vises i appens Bladkiosk-sektion (i relevante lande). Vi garanterer ikke en placering. Udgaver vælges uafhængigt til Bladkiosk af vores Merchandising-team med udgangspunkt i tidspunktet for en promovering, kvaliteten af brugeroplevelsen i udgaven, og hvor relevant udgaven er i forhold til promoveringstemaet.
Google rangerer nyhedsindhold ved hjælp af automatiserede systemer, og det har derfor ikke noget at gøre med de virksomhedsvilkår, Google har aftalt med nye udgivere.

Udgivere kan oprette "udgaver" i Google Nyheder med værktøjet Producer i Google Nyheder, som er et produktionsmiljø med selvbetjening.

KOM GODT I GANG MED PRODUCER

Sådan bruger du Publisher Center

Udgivere, der allerede har ansøgt om og er blevet godkendt i Google Nyheder, er fortsat kvalificeret til at blive vist i det nye Google Nyheder. Værktøjet Publisher Center kører fortsat, og udgivere, der allerede har konti, skal fortsat opdatere deres websites ved hjælp af dette værktøj.

Udgivere, der ikke ønsker at bruge Producer samme med Google Nyheder, men gerne vil indsende deres website, så det kan blive crawlet af Google News, kan gøre det via værktøjet Publisher Center i Google Nyheder. Det gør det nemmere at finde og klassificere dit nyhedswebsite, så vi kan crawle det mere effektivt. Indsendelse af websitet via Publisher Center i Google Nyheder garanterer ikke, at dine udgivelser vises eller rangeres i appen, og det er heller ikke et krav for at blive vist, at et website indsendes.

KOM GODT I GANG MED PUBLISHER CENTER

Teamet bag Google Nyheder fortsætter med at yde den samme service og tilbyde de samme værktøjer til udgivere, uanset deres licensstatus.