We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Syötteiden sisältöä koskevat ohjeet

Google Uutisten avulla voit tarjota lukijoille laadukasta sisältöä mobiililaitteilla ja tietokoneilla. Seuraa Google Uutisten sisältöohjeita, jotta julkaisusi on selattavissa.

Tärkeää: Kun luot sisältöosioita syötteiden avulla, artikkelit renderöidään AMP-muodossa, jos AMP-sisältö (Accelerated Mobile Pages) on saatavilla. Jos AMP-muotoa ei ole saatavilla, artikkelit renderöidään ensisijaisena verkkosivuversiona.

Sisältöohjeiden tarkistaminen

Emme voi antaa sinulle yksityiskohtaista palautetta XML-standardin mukaisen syötteen kehittämisestä. Voit kuitenkin saada neuvoja muilta julkaisijoilta Google Uutisten ohjefoorumilla. Syötteiden on noudatettava Google Uutisten syötteitä koskevia teknisiä vaatimuksia.

Varmista, että syötteesi on seuraavien ohjeiden mukainen:

• Sisällön tuoreus: Syötteet tarjoavat ajan tasalla olevaa sisältöä, joka täsmää sivustollasi julkaistun uuden sisällön kanssa. Lisää syötteisiin vain uutta sisältöä.
  • Artikkelin näkyminen useita kertoja: Järjestelmämme tunnistaa uudet artikkelit <guid>-tagin perusteella. Jos päivität sivustollasi olevan artikkelin ja sen yhteydessä luodaan uusi <guid>-tagi, näytämme sen molemmat versiot. Näin voit varmistaa, että artikkelista näytetään vain yksi versio:
  • Sisältökäytännöt: Tarkista, että sisältö noudattaa käytäntöjämme.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.