Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Retningslinjer for feedindhold

Med Google Nyheder kan du levere indhold af høj kvalitet til læsere på mobilenheder og computere. Du kan gøre din udgivelse synlig ved at følge retningslinjerne for feedet i Google Nyheder.

Vigtigt! Når du bruger feeds til at oprette indholdssektioner, gengives dine artikler i AMP (Accelerated Mobile Pages), hvis en gyldig AMP-artikel er tilgængelig. Hvis der ikke er et tilgængeligt AMP-format, gengives artiklerne som den kanoniske websideversion.

Gennemgå retningslinjerne for feeds

Vi kan ikke give specifik feedback om, hvordan du opbygger dit XML-standardfeed. Du kan dog få vejledning fra andre udgivere i hjælpeforummet for Google Nyheder. Dine feeds skal overholde de tekniske krav til feeds i Google Nyheder.

Tjek, at dine feeds overholder disse retningslinjer:

• Opdatering af indhold: Feeds tilbyder opdateret indhold, der matcher aktualiteten af indholdet på dit website. Medtag kun nyligt indhold i dine feeds.
  • Identiske artikler: Vores system bruger tagget <guid> i feedet til at identificere nye artikler. Hvis du opdaterer en artikel på dit website, og den genererer et nyt <guid>-tag, viser vi begge versioner af artiklen. Sådan undgår du en dublet:
  • Indholdspolitikker: Tjek, at dit indhold overholder vores politikker.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.