Feedbaserede retningslinjer for tilføjelse

Google Nyheder leverer indhold af høj kvalitet til brugernes tablets og smartphones, så det kan læses hurtigt og offline.
Vores mulighed for at tilbyde brugerne en god læseroplevelse afhænger af kvaliteten af ​​udgaverne i Google Nyheder. Derfor har vi retningslinjer for kvalitet, der hjælper os med at bevare kontinuitet, når vi bestemmer, hvilke udgaver der skal medtages i Google Nyheder-kataloget.

Her følger en række vigtige anbefalinger, du bør overveje, før du udgiver din udgave. Vores team baserer beslutningen om, hvorvidt en udgave skal kunne gennemses, på udgavens overholdelse af nedenstående retningslinjer. Vi opfordrer dig til at være meget opmærksom på dem, da de beskriver nogle af de fremgangsmåder, der kan medføre, at en udgave fjernes fra Google Nyheder-kataloget eller på anden måde mister eksponering.

Generelle retningslinjer

Her er de generelle standarder, du skal følge ved opbygning og vedligeholdelse af din udgave:

• Forsidebillede: Brug et skarpt, læseligt, ensfarvet ikon med fuld beskæring, uden afrundede hjørner og uden unødvendige gradueringer eller effekter. Vi foreslår at lade baggrunden være gennemsigtig og ikke hvid.
  • Opdateret indhold: Udgaver, der medtages i Google Nyheder, skal have opdateret indhold, der svarer til aktualiteten af indholdet på din hjemmeside. Fokuser på kun at medtage ofte opdaterede afsnit og nyt indhold i din udgave.
  • Fuldt indhold: Hvis en udgave skal medtages i Google Nyheder-kataloget, skal brugerne kunne læse artikler i fuld længde uden at gå ud af appen. Dette kan kræve, at du opdaterer dit feed for at medtage komplette artikler eller opretter et feed specifikt til Google Nyheder.
  • Store billeder: Brugerne ønsker at se store, flotte billeder. Den korteste side af et billede skal være 800 pixel, men ideelt set større for at opnå en bedre visning på tablets.
  • Visning af artikler: Artikler med god formatering forbedrer din udgaves funktionalitet. Dette lettes typisk af et velformateret indholdsfeed. Dette omfatter at have afsnitsskift, korrekt tegnkodning og billedtekst, der vises nær de tilknyttede billeder.
  • Læsbarhed: Velskrevne artikler med korrekt stavning og grammatik giver en meget bedre brugeroplevelse.
  • Indholdspolitikker: Sørg for, at dit indhold overholder vores politikker.

Tekniske retningslinjer

Her er de tekniske retningslinjer, du skal følge ved opbygning og vedligeholdelse af din udgave. Vi anbefaler, at du læser og følger vores tekniske retningslinjer for feeds og bedste fremgangsmåder til opbygning af et kompatibelt feed, der integrerer alle funktionerne i dit feed.

Hvis du ikke overholder disse retningslinjer, kan det medføre, at dit indhold vises forkert i Google Nyheder, hvilket resulterer i en dårlig oplevelse for dine læsere og mislykket godkendelse eller fjernelse fra kataloget.
  • Gyldige feeds: Sørg for, at du har bekræftet dine RSS-/Atom-feeds for at undgå typiske fejl. Validatorer omfatter feedvalideringstjenesten W3C. Følg de angivne anbefalinger, og løs eventuelle problemer, før du opretter din udgave.
  • Forsidebillede: Følg disse krav til format og størrelse:
    • Formater: PNG er foretrukket, JPG understøttes.
    • Mål: En kvadratstørrelse på 1000 pixel anbefales, minimum 800 pixel.
  • Logo: Sørg for, at logoet overholder disse retningslinjer:
    • PNG-ordmærke (dvs. at logoet bør indeholde hele publikationens navn).
    • Bredt rektangel, ikke et kvadrat.
    • Venstrejusteret uden mellemrum til venstre.
    • Gennemsigtig baggrund.
    • Minimumshøjden er 200 pixel (vi anbefaler 400 pixel).
    • Det maksimale højde/breddeforhold er 1:10 (hvis højden f.eks. er 200 pixel, skal du sørge for, at logoets bredde ikke er mere end 2000 pixel), og det skal være læseligt i små højder (f.eks. 16 pixel).
  • Artikler i fuld længde: Medtag hele indholdet af din webartikel, da brugeren skal kunne læse hele artiklen uden at gå ud af appen. Vi beder dig om at undgå følgende:
    • Manglende indhold og "Læs mere"-links.
    • Artikler på ét afsnit.
    • Artikler, der stopper midt i en sætning.
  • Afsnitsskift: Sørg for, at der er afstand mellem overskrifter, underoverskrifter og afsnit.
  • Identiske billeder: Undgå indlejring af miniaturebilleder eller det samme billede i flere størrelser eller lidt forskellige beskæringer i dit feed, da de muligvis alle vises i artiklen.
  • Identiske artikler: Vores system bruger tagger <guid> i feedet til at identificere nye artikler. Hvis opdatering af en artikel på dit website genererer et nyt <guid>-tag, viser vi de to versioner af artiklen i udgaven.
    • Sørg for, at dit feed ikke genererer et nyt id til artikelopdateringer.
    • Se vores retningslinjer for feed om, hvordan og hvornår du skal bruge værdien isPermalink.
  • Manglende medier: Sørg for at følge vores retningslinjer for feed, når du integrerer medier, da vi gennemgår din udgave og beder dig om at løse følgende problemer:
    • Podcasts uden lyd
    • Artikler, der refererer til lyd, men ikke indeholder det
    • Defekte diasshows
    • Billeder, som der henvises til i artiklens tekst, men som ikke vises
    • Videoer, som der henvises til i teksten, men som ikke vises
  • Bekræftet indhold: Sørg for, at du bekræfter dine indholdskilder i Producer > Distribuer > Bekræft indholdets ejerskab
  • Udgiv udgave: Sørg for at udgive din udgave i Producer > Udgiv > Angiv udgivelsesdato

Giv os besked, når din udgave er klar

Når du er sikker på, at din udgave vises korrekt og har nyt indhold, er du klar til at begynde at fortælle læserne om din udgave. Vi kan muligvis ikke godkende din udgave, medmindre dine feeds overholder de generelle og tekniske retningslinjer.

Vi kan ikke give specifik feedback om, hvordan du opbygger dit XML-standardfeed. Du kan dog søge vejledning fra andre udgivere i hjælpeforummet for Google Nyheder .