Oversigt over Producer i Google Nyheder

Hvad er Producer i Google Nyheder?

Google Nyhedsværktøj er et produktionsmiljø, der hjælper udgivere med at producere og tjene penge på deres eksisterende indhold. Dit eksisterende indhold skal overholde vores politikker og retningslinjer for kvalitet, specielt vedrørende distribution via telefoner og tablets. I nyhedsværktøjet kan du gøre følgende:

• Linke til eller importere dit eksisterende indhold
  • Træffe designbeslutninger, der automatisk optimerer dit indhold, så det kan leveres samtidigt til smartphones og tablets af alle størrelser og retninger
  • Tilføje multimedieelementer, der er optimeret til smartphones og tablets
  • Udgive resultatet (i en såkaldt "udgave") i Google Nyheder, Googles magasin og nyhedslæser.

Med Producer i Google Nyheder er det nemt for dig at levere den bedst mulige, højtydende oplevelse til dine brugere. Dine brugere vil få glæde af følgende funktioner:

• Automatisk sidelayout i både stående og liggende format til enheder af alle størrelser
  • Automatisk indholdsopdatering i baggrunden
  • Hurtige svartider for alle centrale interaktioner
  • Offlineadgang
  • Integrerede multimedieelementer, herunder billeder med høj opløsning, videoer og lyd
  • Øjeblikkelig deling af deres foretrukne indhold med andre

Hvad er Producer i Google Nyheder ikke?

Producer i Google Nyheder er ikke et forfatter- eller indholdsstyringsværktøj (CMS, Content Management System). Dit indhold (tekst, billeder, videoer, lyd) skabes og styres andetsteds og trækkes så til eller linkes fra Producer til efterproduktion.

Producer i Google Nyheder er heller ikke et værktøj til at producere onlinewebsites, der er optimeret til pc-browsere. Producer er udelukkende fokuseret på oplevelsen på mobiltelefoner og tablets.

Producer er et produktionsredskab til optimering af dit indhold og dine produkter til telefoner og tablets.