We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Oversigt over Publisher Center

Publisher Center er en grænseflade, hvor udgivere kan indsende og administrere deres indhold i Google Nyheder samt konfigurere løsninger til indtægtsgenerering via Læserindtægtsadministrator.

Gå til Publisher Center

Funktionalitet

Du kan bruge nogle grundlæggende funktioner til at tilpasse din udgivelse:

• Generelt: Du kan tilføje:
    • Grundlæggende oplysninger om din udgivelse
    • Oplysninger om, hvor din udgivelse har hovedkvarter
    • Verificering af websiteejendommens webadresser
    • Din udgivelses kontaktoplysninger
  • Visuelle stilarter: Tilføj visuelle elementer for at sætte et unikt præg på din udgivelse, f.eks. logoer og skrifttyper.

Skift mellem udgivelser og organisationer

Hvis du har konfigureret mere end én udgivelse eller organisation i Publisher Center, kan du skifte mellem dem ved hjælp af vælgeren til udgivelser og organisationer.

Indstillinger

Du kan ændre dine indstillinger for udgivelse.

1. Gå til Publisher Center på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på udgivelsesvælgeren og derefter Indstillinger Settings.

Indstillinger for udgivelse omfatter 3 faner:

• Indstillinger for udgivelse: Administrer grundlæggende oplysninger og visuelle stilarter for din udgivelse.
  • Indstillinger for organisation: Opret, slet og angiv indstillingerne for din organisation.
  • Brugertilladelser: Administrer brugeradgang for din organisation eller de udgivelser, du har indsendt.

Tip! Du kan også få adgang til disse indstillinger via startskærmen for Publisher Center. Under "Flere valgmuligheder" skal du klikke på Administrer din udgivelse og din organisation og derefter Rediger indstillinger for udgivelse.

Skift mellem produkter

Hvis der er mere end ét aktivt produkt i din udgivelse, kan du skifte mellem produkterne ved at klikke på Produkter GMP product switcher.. Du kan f.eks. skifte mellem Google Nyheder og Udvalgte Google Nyheder. Du kan også til enhver tid vende tilbage til startskærmen for Publisher Center ved at klikke på Produkter GMP product switcher..

Moduler

Moduler tilpasser forskellige oplevelser i dine udgivelser. Visse moduler er muligvis ikke synlige for alle brugere.

• Google Nyheder: Du kan designe, tilpasse og tilføje dit brandlogo i din udgivelse til Google News-appen i Android og iOS samt på news.google.com.
  • Læserindtægtsadministrator: Gør det nemmere for læsere at abonnere på, bidrage til eller interagere med dit indhold via deres Google-konto.
  • Udvalgte Nyheder: Opnå bedre storytelling, og hjælp læserne med at holde sig opdateret, ved at fremhæve emner og begivenheder via tilpassede paneler.

Flere valgmuligheder

Valgmuligheder hjælper dig med hurtigt at klassificere dit indhold og finde indstillinger. Visse valgmuligheder er muligvis ikke synlige for alle brugere.

• Indholdsetiketter: Hjælp Google med at forstå dit indhold bedre ved at tilføje etiketter, der identificerer, om indholdet f.eks. er debatindhold, brugergenereret indhold, satire eller blogindhold. Indholdsetiketter påvirker ikke rangeringen i søgemaskiner.
  • Tilføj en anden udgivelse: Angiv en webadresse for at konfigurere en anden udgivelse.
  • Administrer din udgivelse og din organisation: Find hurtigt ofte benyttede indstillinger.

Ordliste

Nedenstående termer giver udgivere mulighed for at forstå, hvordan Publisher Center er organiseret, og hvilke indholdstyper der kan indsendes.

• Organisation: En organisation er den enhed, der hoster dine udgivelser. En organisation kan hoste én eller flere udgivelser.
  • Udgivelse: Udgivere kan organisere og administrere deres indhold ved at oprette udgivelser.
    • Det, der blev kaldt "Udgave" i det tidligere Nyhedsværktøj eller "Kilde" i det tidligere Publisher Center, hedder nu "Udgivelse".
  • Feed: Hvis du vil dele dit indhold med Google Nyheder, kan du tilføje et RSS-feed på fanen "Indhold" i Publisher Center.
  • Webplacering: Hvis du vil dele indhold fra bestemte dele af dit website, kan du tilføje en webplacering på fanen "Indhold" i Publisher Center.
  • Indholdsetiket: Tilføj indholdsetiketter for at underrette Google Nyheder om en del af dit website, der har brug for en bestemt etiket, f.eks. satire eller debatindhold.
    • Indholdsetiketter garanterer ikke, at dit indhold vises i Google Nyheder.
  • Etiketter: Etiketter er et sæt foruddefinerede, generelt forståelige udtryk, der beskriver indholdet af dine nyhedsartikler. De hjælper Google Nyheder med at klassificere og vise dit indhold. Få indblik i, hvad de enkelte etiketter betyder.

Hvad du ikke kan forvente af Publisher Center

Publisher Center i Google Nyheder er ikke et forfattersystem eller et indholdsstyringssystem. Publisher Center i Google Nyheder er heller ikke et værktøj til at producere onlinewebsites, der er optimeret til webbrowsere på computere.

Oprettelsen af en sektion i Publisher Center påvirker normalt ikke rangeringen af dit website i søgemaskiner. Google Nyheder hoster ikke noget udgiverindhold på det åbne internet.

Google tager automatisk alt indhold, der er udgivet på nettet, i betragtning til medtagelse i Google Nyheder. Det er ikke nødvendigt at ansøge om medtagelse. Det er dog kun indhold, der overholder vores overordnede krav og indholdspolitikker, som er kvalificeret til visning.

Relaterede ressourcer

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.