Sånn velges resultater i Google Nyheter

Resultatene du finner i Google Nyheter, foruten de som er angitt nedenfor, velges med datamaskinalgoritmer som avgjør hvilke resultater som skal vises, og i hvilken rekkefølge.

Nyheter som velges av datamaskinalgoritmer

• Nyhetsresultater på Google Nyheter.
  • Nyhetsresultater i midlertidige deler for store hendelser – for eksempel politiske valg eller OL. Emnene for midlertidige deler velges av Google-teamet, men resultatene vises basert på algoritmer.
  • Nyheter som er foreslått for deg. Foreslåtte nyheter velges av datamaskinalgoritmer basert på den tidligere aktiviteten din på Google.

Merk: «Redaktørenes anbefalinger»-delen viser artikler, grafikk og videoer som velges av nyhetsorganisasjonen som eier logoen du ser over linkene. Deler kan også inneholde linker til relevante resultater fra Google Søk (f.eks. «Hvordan registrere seg for å stemme» i «Valg»-delen). Disse linkene velges av Google-teamet.

Nyheter i «Populært på Google»

«Populært på Google» er en eksperimentell funksjon som finnes i iOS-appen i Storbritannia og Canada. Datamaskinalgoritmer velger resultatene som vises i «Populære søk». News Lab-teamet hos Google velger emnene for «Fremhevet statistikk».