Google Nieuws instellen als uw startpagina

Volg de onderstaande browserspecifieke instructies om Google Nieuws in te stellen als startpagina van uw browser.

Google Chrome

1. Klik op het menu Chrome menu Chrome op de werkbalk van de browser.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Vink in het gedeelte 'Uiterlijk' het selectievakje "Knop 'Startpagina' weergeven" aan om die knop weer te geven op de werkbalk van de browser.
  4. Als het selectievakje "Knop 'Startpagina' weergeven" is aangevinkt, wordt eronder een internetadres weergegeven. Klik op Wijzigen.
  5. Klik op Deze pagina openen en vul https://news.google.com in het tekstvak in.
  6. Klik op OK.

Internet Explorer 6+

Uw standaard startpagina wijzigen
  1. Klik op het menu Extra in de browser.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Klik op het tabblad Algemeen.
  4. Vul in het gedeelte 'Startpagina' https://news.google.com in het tekstvak in.
  5. Klik op OK.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, start u de browser opnieuw op om uw nieuwe startpagina te kunnen zien.

Firefox 7.1+

1. Open uw browser en ga naar https://news.google.com.
  2. Klik op het pictogram links van het webadres, sleep dit naar de startpaginaknop rechtsboven in de browser en laat los.
  3. Klik op Ja.

Safari 3.0 of hoger (Mac OS X)

1. Klik op het menu Safari in de browser.
  2. Selecteer Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Algemeen.
  4. Vul in het gedeelte 'Startpagina' https://news.google.com in het tekstvak in en druk op Enter.
  5. Klik op Startpagina wijzigen.

Staat uw browser er niet bij? Zie de Help-documentatie van uw browser voor meer informatie over het instellen van de startpagina.