Tilpass nyhetsinnstillingene

Du kan konfigurere Google Nyheter til å vise bare emnene du vil se, og nyheter som er relevante for der du er.

Velg emner du vil se nyhetssaker om

Du kan angi at delelisten skal inneholde emner du er interessert i.

1. Gå til news.google.com.
  2. Klikk på Administrer deler nederst i «Deler»-listen til venstre.
  3. Skriv inn emner du er interessert i. Hvis du for eksempel vil se nyhetssaker om verdensrommet, kan du skrive inn ord som verdensrommet, astronomi og Mars.
  4. Klikk på Legg til del når du er ferdig.

Fjern eller endre delene dine

1. Gå til news.google.com.
  2. Klikk på Administrer deler nederst i «Deler»-listen til venstre.
    • For å fjerne en del, gå til «Aktive deler» og klikk på Skjul.
    • For å endre rekkefølgen på deler, gå til «Aktive deler», klikk på tittelen på en del, og dra den til et nytt sted i delelisten.

Se nyhetssaker som er foreslått for deg

Det kan hende du ser forslag basert på nett- og appaktiviteten din som Google har registrert, og YouTube-aktiviteten din. Dette inkluderer emner du har søkt etter, sider du har klikket på fra søkeresultatene, og emner du har bedt om å få oppdateringer om fra Google Nå.

Du kan administrere interessene dine for å få flere nyhetssaker om emner du liker.

Svar på foreslåtte nyhetssaker
  1. Gå til news.google.com. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på For deg.
  3. For å vise at du er interessert i et foreslått emne, klikk på Er du interessert i [topic]? under tittelen på nyhetssaken.
    • For å se flere nyhetssaker om emnet, klikk på tommel opp.
    • For å slutte å se nyhetssaker om emnet, klikk på tommel ned.
Legg til en interesse
  1. Gå til news.google.com. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og deretter Interessene dine.
  3. Skriv inn emner du er interessert i. Du ser nyhetssaker om de aktuelle emnene i «For deg»-delen.
Fjern interesser
  1. Gå til news.google.com. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og deretter Interessene dine.
  3. Klikk på tommel ned ved siden av en interesse.

Endre eller legg til steder

Delene som inneholder været og nyheter i lokalområdet ditt, viser informasjon for der du bor.

1. Gå til news.google.com. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og deretter Lokaldeler.
  3. Legg til et sted, eller endre rekkefølge på eller slett stedene du allerede har angitt.

Se nyheter for andre land og språk

Med Google Nyheter får du resultater for et spesifikt land og språk basert på språket du bruker i nettleseren, eller datamaskinens IP-adresse.

Hvis du bytter til et annet språk og tilpasser det, mister du de opprinnelige innstillingene.

Slik endrer du landet og språket du vil bruke:

1. Logg på Google Nyheter.
  2. Klikk på nedoverpilen Pil ned ved siden av navnet på landet øverst.
  3. Velg landet ditt.

Se nyheter fra kildene du liker best

Se flere nyhetssaker fra kildene du foretrekker, og blokker nyhetskilder du ikke liker.

1. Gå til news.google.com. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og deretter Kilder.
    • Under «Foretrukket» kan du legge inn publikasjoner du vil se flere nyheter fra.
    • Under «Blokkert» kan du legge inn publikasjoner du ikke vil se nyheter fra.
  3. Begynn å skrive inn navnet på en publikasjon i en av disse listene. Velg navnet fra listen.

For å fjerne en kilder fra listen over foretrukkede eller blokkerte publikasjoner, klikk på Fjern Fjern ved siden av det aktuelle publikasjonsnavnet.