Een kaart uit My Maps verwijderen

Je kunt kaarten uit My Maps verwijderen wanneer je ze niet meer nodig hebt. Je kunt de kaart in My Maps naar de prullenbak verplaatsen, maar je moet naar Google Drive gaan om deze helemaal te verwijderen.

Stap 1: Verplaats de kaart naar de prullenbak

1. Log op je computer in bij My Maps.
  2. Klik naast de kaart die je wilt verwijderen op Meer Meer en dan Naar prullenbak verplaatsen.

Je kaart blijft in de prullenbak totdat je de prullenbak in Google Drive leegmaakt.

Stap 2: Maak de prullenbak in Google Drive leeg

Als je de kaart helemaal wilt verwijderen, verwijder je deze uit Google Drive. Meer informatie over hoe je de bestanden uit je Google Drive-prullenbak kunt verwijderen.

Gedeelde kaarten verwijderen

In My Maps kunt u kaarten verwijderen die u met anderen heeft gedeeld of die iemand anders met u heeft gedeeld. Houd rekening met het volgende wanneer u uw eigen kaarten of die van een ander verwijdert:

• Uw eigen kaarten: Andere mensen kunnen uw kaart niet zien of bewerken als deze zich in de prullenbak bevindt. Als u anderen de kaart wilt laten gebruiken, moet u iemand anders de eigenaar maken voordat u deze verwijdert.
  • Kaarten van iemand anders: Als u de kaart van iemand anders verwijdert, is dit alleen van invloed op u. Anderen kunnen de kaart nog steeds zien.